Rooney kihagyná Ronaldot és Rashfordot a Liverpool ellen

Wayne Rooney elmondása szerint nem nevezné a kezdőcsapatba sem Cristiano Ronaldot, sem Marcus Rashfordot a Manchester United hétfő esti, Liverpool elleni bajnoki rangadójára.


A Vörös Ördögök történetének legeredményesebb játékosa, aki nem mellesleg nem rég vette át a DC United kispadját, hozzátette, egykori csapatának "energiára" lesz szüksége, amikor az Old Traffordon fogadják majd ősi riválisukat.

 

"Én nem játszatnám Cristiano Ronaldot és Marcus Rashfordot sem" - írta a The Times-ban megjelent cikkében.

 

"Ha én lennék Ten Hag pozíciójában, leginkább azon aggódnék, hogy miként tudok megfelelő energiaszintet biztosítani a pályán és mivel a United nem tudott egy valódi 9-essel erősíteni, ezért a Brentford ellen is csak Cristiano Ronaldora támaszkodhattak, annak ellenére, hogy alig tudott együtt edzeni a csapattal. Úgy tűnt, hogy időre van szüksége ahhoz, hogy megfelelő erőnléti állapotba kerüljön."

 

 

Rooney emellett a United keretének karakteréről is beszélt, miután Erik ten Hag egy hazai, 2-1-es Brighton elleni vereséggel és egy 4-0-s Brentford elleni zakóval kezdte a szezont.

 

"De ezzel a csapattal már régóta megtörténik, hogy megváltoztatják az addigi útjukat és az ilyen drasztikusan csapódik le. Ők érzelmek nélküliek - nincs karaktere, szíve a csapatnak."

 

"Nem minden játékosról beszélek ebben a tekintetben. Harry Maguire mindig próbálkozni fog, ahogyan Fred is. Scott McTominay talán nem egy Paul Scholes vagy Michael Carrick, de mindig küzdeni fog a pályán és felvenni a kesztyűt az ellenfelekkel."


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!