Csapathírek a manchesteri derbi előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált kerete kapcsán, miután a Manchester United majdnem egy hónap után újra a Premier League-ben lesz érdekelt, amikor vasárnap a City elleni városi rangadóra az Etihad Stadiumba látogatnak.


A menedzser Carringtonban tartotta mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, ahol természetesen arról is kérdezték, hogy kikre számíthat majd Pep Guardiola eddig veretlen együttesével szemben.

 

Anthony Martial és Marcus Rashford az utóbbi időben sérülés miatt harcképtelenek voltak, míg Harry Maguire játéka kérdésessé vált az angol válogatottnál töltött időszakát követően. A kölcsönben a Vörös Ördögöknél szereplő kapus, Martin Dubravka idő előtt el kellett hagyja a szlovák nemzeti csapat edzőtáborát a válogatott szünet során, míg Brandon Williams és Axel Tuanzebe az egész eddigi szezonban nem voltak játékra alkalmas állapotban.

 

Ten Hag megerősítette, hogy Maguire megsérült, Martial és Rashford azonban újra edzésbe álltak és vasárnap délután akár pályára is léphetnek. Mindazonáltal más játékosok bevethetősége kapcsán vannak még kérdőjelek a szomszédvár elleni csatát megelőzően, miután a válogatottakból több játékos csak későn tudott visszatérni Manchesterbe.

 

 

"A helyzet a következő" - kezdte a holland szakember.

 

"Maguire sérült és szerintem többek kapcsán is vannak kérdőjelek, köztük Anthony Martial esetében is, de ő már az egész héten együtt tudott edzeni a csapattársaival. Szóval nagyon örülök ennek a helyzetnek, mert nagyon jól teljesít az edzéseken és jó benyomást tett rám. Marcus Rashford is edzésbe állt, szóval emiatt is boldog vagyok."

 

"A többiek kapcsán szerintem csak az olyan, hosszabb távú sérüléssel bajlódó játékosok nem vehetőek számításba, mint Axel Tuanzebe és Brandon Williams."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester City - Manchester United

Premier League, 9. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!