Ten Hag Eriksen bevethetőségéről

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag úgy érzi, hogy még korai lenne bármit is mondani arról, hogy Christian Eriksen bevethető lesz-e szerdán, a Tottenham elleni bajnokin.


A holland menedzser bízik benne, hogy a dán középpályást nevezni tudja a Spurs elleni bajnokira, miután betegség miatt kihagyta a Newcastle elleni mérkőzést, amely végül gól nélküli döntetlennel végződött.

 

Eriksen kreativitása, mely miatt szeptemberben a hónap játékosának is megválasztották nagyon hiányzott a vasárnapi rangadón és nagyon reménykednek benne, hogy a Tottenham és a Chelsea elleni találkozókon már újra bevethető lesz.

 

"Hiányzik nekünk, amikor nem bevethető" - mondta Ten Hag a dán Viaplay-nek. "De van egy keretünk, amelyből ki tudunk küldeni a pályára egy 11 fős csapatot és, ha valaki kiesik, akkor más csapatot teszünk a pályára. Behozhatunk a kezdőbe olyanokat, akik cserék szoktak lenni, mert ők is nagyon jók."

 

 

"Nem tudom még megmondani, hogy a Spurs ellen bevethető lesz-e, tudom, hogy Dániából jöttél és szeretnél pontos választ kapni a kérdésre, de egyelőre csak annyit tudok mondani, hogy eddig fantasztikusan játszik nálunk és fontos szerepe van abban, hogy ott vagyunk, ahol vagyunk."

 

"Nem tudom, hogy szerdán számíthatok-e rá, de természetesen remélem, hogy igen."

 

Scott McTominay a szerdai mérkőzésen visszatérhet, miután 1 mérkőzéses eltiltást kapott sárga lapok miatt és kénytelen volt kihagyni a vasárnapi mérkőzést.

 

Martin Dubravka is ismét bevethető, de ő is kihagyta a Szarkák elleni összecsapást.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham

Premier League, 12. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!