Csapathírek a Sheriff meccs előtt

Nőttek Erik ten Hag variációs lehetőségei csapata összeállításakor - köztük két védővel - amikor a Manchester United csütörtökön este a Sheriff Tiraspolt fogadja az Európa-ligában az Old Traffordon.


Amellett, hogy megerősítette a Chelsea ellen a meccsnapi keretből kihagyott Cristiano Ronaldo visszatérését, a Vörös Ördögök menedzsere további pozitív hírekkel szolgált az utóbbi időszakban sérülés miatt hiányzó Harry Maguire, Donny van de Beek és Aaron Wan-Bissaka kapcsán is.

 

"Ők már mind újra edzésbe álltak" - kezdte Ten Hag hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Donny, Harry és Aaron is mind részt vesznek a holnapi mérkőzésre való felkészülést szolgáló edzésen."

 

Amikor a trió Sheriff elleni bevethetőségéről érdeklődtek nála, a menedzser így felelt:

"Az edzés után fogjuk értékelni a helyzetet. Az orvosi stábbal együttműködve én fogom meghozni erről a döntést."

 

 

Amennyiben játékra alkalmas állapotban lesz, úgy a világbajnokságig harcképtelen Raphael Varane helyét akár Harry Maguire is elfoglalhatja a védelem tengelyében.

 

A másik potenciális opció Victor Lindelöf lehet, aki a Stamford Bridge-en csereként állt be megsérült francia poszttársa helyére.

 

Van de Beek mindösszesen csak a negyedik tétmérkőzésén juthatna szóhoz a Unitedben honfitársa irányítása alatt, bár az Ajaxnál töltött közös idejük során számtalanszor kapott szerepet a középpályán.

 

Wan-Bissaka ebben a szezonban csak egyszer léphetett pályára, még az augusztusi, Liverpool ellen 2-1-re megnyert rangadó utolsó perceiben. Hiányában Diogo Dalot sajátította ki a védelem jobb oldalát.

 

A csütörtöki, moldáv bajnok elleni összecsapás még túl korainak ígérkezik Anthony Martial számára, de a francia támadó már egyre közelebb áll ahhoz, hogy újra hadra fogható legyen.

 

A klubmédiának adott interjúja során vele kapcsolatban Ten Hag így nyilatkozott:

"Javul az állapota. Már visszatért az edzőpályára. Azonban még nem edzhet együtt a társaival, szóval a következő lépésre még várni kell. De remélhetőleg hamarosan újra számíthatunk rá."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!