Eriksen örül első Unitedes góljának

A Manchester United középpályása, Christian Eriksen elmondása szerint nagyon boldog, hogy megszerezte első gólját a Unitedben, melynek köszönhetően a végeredmény 2-1-es vendég siker lett.


A dán ügyes mozdulattal juttatta a hálóba Bruno Fernandes labdáját, ezzel pedig megszerezte a vezetést is csapata számára a Craven Cottage-en. A Vörös Ördögök végül 2-1-re győzni tudtak a rendkívül szorosra sikerült találkozón a csereként beállt Alejandro Garnacho utolsó percben lőtt góljának köszönhetően.

 

A találkozó lefújását követően Eriksen a klubmédiának és a Sky Sportsnak is beszélt első találatáról a United színeiben.

 

"Úgy érzem, hogy adós voltam néhány góllal és örülök, hogy egyet most sikerült szereznem" - mondta az MUTV-nek adott interjújában. "Úgy éreztem, hogy mennem kell a támadással a másik oldalon és összességében jól döntöttem."

 

"Örülök, hogy ma felkerült a nevem az eredményjelzőre, de annak főleg, hogy a világbajnokság előtti utolsó meccsen 3 pontot tudtunk szerezni."

 

 

Eriksen a 18 éves Garnacho utolsó percben lőtt gólja előtt is kivette részét a játékból.

 

"Nagyon határozott és jól is csinálja" - mondta Christian a dinamikus szélsőről. "Kezdi megtanulni, hogy mikor passzoljon, mikor szaladjon és hova, ami nagyszerű, mert ő egy hatalmas tehetség."

 

"Remélhetőleg folytatja útját és akkor jó lesz őt látni a jövőben."

 

A gól természetesen vad ünneplésre késztette a Londonba utazó szurkolókat, akik kétségtelenül örülnek, hogy a United 3 pont megszerzésével vonul szünetre.

 

"A lehető legjobban szerettünk volna zárni a szünet előtt és szerintem ők (a szurkolók) is határozottan így álltak ehhez" - mondta Eriksen. "Tudjuk, hogy a klubfutballban most sokáig nem lesz meccs, szóval ez egy nagyszerű győzelem volt. Az is jó érzés, hogy részt vehetek a világbajnokságon, így ez egy nagyszerű este volt számomra."

 

Christian a United eddigi szezonjáról azt mondta: "Természetesen voltak hullámvölgyek, volt néhány vereség melyek miatt csalódottak vagyunk, de úgy gondolom, hogy mindig talpra álltunk egy-egy vereséget követően és sikerült lépéseket tennünk előre."

 

"A csúnya győzelmek is nagyon fontosak a Premier League-ben, ez egy hosszú szezon és minden pontra szükség van, amit megszerezhetsz és ma keményen küzdöttünk, hogy megszerezzük és ezért ez egy csodálatos befejezés volt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!