Van de Beek érzi a szurkolók szeretetét

Donny van de Beek elárulta, hogy az Old Trafford közönségének szeretete és támogatása mindig lendületet ad neki.


A Manchester United középpályása népszerű figura a szurkolók körében és miután tagja volt a Spanyolországban edzőtáborozó keretnek elárulta, hogy szívesen pályára lépne a világbajnoki szünet után következő Burnley elleni Ligakupa mérkőzésen, az Old Traffordon.

 

A holland játékos 3 alkalommal szerepelt Ten Hag csapatában november során, többek között az Aston Villa elleni, 4-2-re megnyert viadalon, a legutóbbi, Real Betis elleni barátságos meccset azonban kénytelen volt kihagyni.

 

A "My Old Trafford" sorozatban Donny elmesélte, hogy miként szeretné visszaadni a szurkolók hitét pályán nyújtott teljesítményével.

 

"Egy telt házas Old Trafford? Nem is tudom igazán megmagyarázni az érzést. Fantasztikus és nagyon kellemes érzés."

 

"A szurkolók, akik megéneklik a nevem mindig önbizalmat adnak nekem. Nagyon jól esik és rengeteg energiát ad számomra. Mindig a legjobbat próbálom kihozni magamból és nagyon jóleső érzés, hogy kedvelnek. Igyekszem minél jobban viszonozni nekik."

 

 

Van de Beek nehezen tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy melyik volt eddigi legkedvesebb mérkőzése, viszont reménykedik abban, hogy a soron következő Burnley, illetve Nottingham Forest elleni találkozók a legjobb emlékek közé fognak majd tartozni.

 

"Nehéz" - válaszolta, amikor arra kérték, hogy nevezze meg a legjobb pillanatát az Old Traffordon. "Volt pár meccsem és nehéz egyet kiválasztani. Igazából minden alkalommal fantasztikus a hangulat a stadionban, amikor otthon játszunk. Még a vendég szurkolók sem zavarnak meg."

 

"Bevallom, minden alkalommal, amikor hallom a szurkolóinkat az nagyon jó és kellemes érzetet ad."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!