Ten Hag elmagyarázta Weghorst kölcsönvételének okát

Wout Weghorst a Manchester United csapatának legújabb kölcsönjátékosa, aki idén januárban Jack Butland kapust követte az Old Traffordora.


A csatár a Burnley-től érkezik kölcsönbe a Vörös Ördögökhöz és nagy tapasztalata van az európai labdarúgásban, a 2022-es világbajnokságon pedig Hollandiát képviselte.

 

Weghorst érkezését péntek este jelentették be hivatalosan, ezt követően pedig Erik ten Hag elmagyarázta, hogy miért is hozta őt a klubhoz a szezon hátralévő részében.

 

"Ő egy csatár és mint olyan, azon a poszton üresedés volt, ezt az űrt pedig be kellett töltenünk" - mondta exkluzív interjújban.

 

"Úgy gondolom, hogy bőven belefér abba a kategóriába amibe a számunkra ideális támadót soroljuk. Nagyon boldog vagyok, mert nem volt ilyen típusú játékosunk, mint ő."

 

 

"A legfontosabb, hogy mindenhonnan tud gólt szerezni és minden klubjánál, minden bajnokságban képes volt meglepetést okozni. Én is ezt várom itt."

 

"Egy igazi csapatjátékosra számítok, egy olyas valakire, aki beáll és teszi a dolgát elöl és a védekezésben is, nagyon örülünk, hogy leigazoltuk."

 

Ahogy azt pénteki sajtótájékoztatóján Erik ten Hag megerősítette, Weghorst a City elleni derbin még nem léphet pályára, azonban a Crystal Palace ellen már beveheti a holland menedzser a Selhurst Parkban.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League, 20. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!