Wout befejezetlen "üzlete"

A Manchester Unitedhez kölcsönbe érkező Wout Weghorts úgy gondolja, hogy befejezetlen dolga van a Premier League-ben.


A csatár nem tudott segíteni a Burnley csapatán, hogy az elkerülje a kiesést miután tavaly januárban csatlakozott hozzájuk a Wolfsburgtól. A Turf Moore házigazdája akkoriban nehézségekkel küszködött, de a United ellen így is 1-1-es döntetlent tudtak elérni Jay Rodriguez góljának köszönhetően, a gólpasszt pedig Weghorst adta.

 

A holland számára ez a 2. esély a Premier League-ben, miután a United hívására felbontotta kölcsönszerződését és ég a vágytól, hogy megmutassa igazi arcát, amire minden bizonnyal hamarosan lehetősége is lesz, ha gyorsan tud alkalmazkodni Erik ten Hag rendszeréhez.

 

A klubmédiának adott exkluzív interjújában Weghorst mindenki számára egyértelmű üzenetet fogalmazott meg.

 

 

"Számomra nem úgy sült el az első időszakom a PL-ben, ahogy terveztem" - mondta az angol élvonalban töltött első időszakáról. "Nem fejeztem be, amit elkezdtem. Nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy terveztem és nagyon ki vagyok éhezve arra, hogy megmutassam magam és segítsek a csapatnak."

 

"Úgy gondolom, hogy nagyon jó úton haladunk. Az elmúlt néhány hét, hónap nagyon pozitívan alakult itt, én pedig hozzá akarok járulni a sikerekhez, a legjobb teljesítményt szeretném nyújtani és mindent beleadni a klubért. Szeretnék részese lenni annak a sikeres útnak, amelyen haladunk."

 

Arra a kérdésre, hogy mennyire szomjazik további gólok szerzésére, miután a Besiktas színeiben 16 meccsen 8-at is jegyzett, illetve Argentína ellen duplázott a világbajnokságon azt mondta:

 

"Természetesen szeretnék it is gólokat szerezni. Csatár vagyok és szerintem minden csatár ezt akarja, mert a gólszerzés az életed."

 

"A gól az a dolog, amiért egész héten keményen dolgozol, hogy aztán a hétvégén élvezhesd munkád gyümölcsét és ezt itt is élvezni akarom. A gólok azok, amikkel hozzá tudok járulni a sikerekhez. Természetesen nekem, mint csatárnak az elsődleges a gólok szerzése."

 

Weghorst szerda este, a Crystal Palace ellen mutatkozhat be a Selhurst Parkban, ahol korábban a Burnley-nek segített már egy 1-1-es döntetlent elérni.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!