Ten Hag véleménye Weghorst debütálásáról

Erik ten Hag elárulta, hogy lenyűgözte Weghorst teljesítménye a Crystal Palace elleni bajnokin.


A United legújabb januári érkezője a Selhurst Parkban lehetőséget kapott a bemutatkozásra, hiszen a csatárt a kezdőbe nevezte honfitársa, hogy a támadások fókuszában legyen.

 

A Sasok hátsó alakzatában Weghorst igyekezett minél nagyobb zavart okozni, ami sikerült is neki, mivel neki is köszönhető, hogy Bruno Fernandesnek ideje és területe is volt gólja előtt megnézni, hogy hova lövi a labdát.

 

Miközben a holland menedzser a legújabb érkező teljesítményéről elmélkedett elismerte, hogy a törökországi kitérő után időbe telhet, mire Weghorst teljesen visszarázódik a Premier League ritmusába.

 

"Nem könnyű" - kezdte Ten Hag, amikor a meccs utáni sajtótájékoztatón a holland csatár teljesítményéről kérdezték.

 

 

"Olyan csapatba került, amely jól muzsikál és az elmúltt 7-8 hónapban kifejlesztette a játékmódját. Ha erre példaként egy meccset néznél meg, akkor az a City elleni legyen, aminek kívül-belül nagyszerű volt részese lenni."

 

Tekintettel arra, hogy Anthony Martialt a menedzser nem ítélte bevethetőnek a Crystal Palace után Weghorst hamarosan második bajnokiját játszhatja a Vörös Ördögök színeiben, hiszen vasárnap az Arsenallal kell megmérkőzniük.

 

"Úgy gondolom, hogy ő volt a legjobb választás, mivel csatár és az láttam, hogy jól csinálja" - tette hozzá Ten Hag azt magyarázva, hogy Wout miért volt kezdő a Selhurst Parkban.

 

"Jól játszott és segített megszerezni az első gólt azzal, hogy teret csinált Fernandesnek."

 

"Presszingelésben is jól muzsikált, szóval szerintem remek bemutatkozás volt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!