Hírek Eriksen sérülése kapcsán

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag szerint meg kell várnia Christian Eriksen diagnózisát, miután a középpályást a Reading elleni 3-1-es FA-kupa győzelem második félidejében le kellett cserélni.


A Vörös Ördögök szombaton meggyőző sikerrel múlták felül másodosztályú ellenfelüket az Old Traffordon és jutottak a világ legrégebbi kupasorozatának 5. fordulójába, de egy keserű pirulát az este folyamán így is le kellett nyelniük a rúgást kapó Eriksen lecserélése okán.

 

A lefújást követően Ten Hagot a dán válogatott középpályás állapotáról kérdezték.

 

"Mindig nehéz megmondani ilyen röviddel a mérkőzés lefújását követően" - kezdte hivatalos mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján.

 

"De egy bokaproblémáról van szó. Meg kell látnunk még, hogy mi lesz a diagnózis, szóval ahhez most minimum 24 órát várnunk kell, hogy ezt megtudjuk és azt követően mondhatok majd többet."

 

 

A dán mélységi irányítót a második játékrész elején tarolta le a Reading támadója, Andy Carroll, amelyet követően nem tudta folytatni a játékot.

 

Eriksen helyére az 57. percben Fred állt be csereként, aki aztán a United harmadik találatát szerezte a mérkőzésen. Carrollt később második sárga lappal kiállították.

 

A United következő feladata szerdán a Nottingham Forest elleni hazai Ligakupa elődöntő visszavágó lesz, amelyre Erik reményei szerint Eriksennel is számolhat.

 

A csapat 14-esének állapotával kapcsolatban majd azt a mérkőzést megelőzően fog friss információkkal szolgálni a menedzser.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!