Wan-Bissaka: Sikerre éhesek vagyunk

Aaron Wan-Bissaka szerint a Manchester United eltökélt azt illetően, hogy a Nottingham Forest elleni Ligakupa elődöntő második mérkőzését is sikeresen vegyék és bejussanak a Wembley-ben rendezendő fináléba.


A jobb oldali védő fantasztikus formának örvend az utóbbi időben - aminek eredményeként házon belül a hónap legjobb játékosa címre is jelölték januárban - a United Review meccsnapi magazinnak pedig most Steve Cooper tanítványainak szerda esti látogatását megelőzően beszélt.

 

A remekül sikerült első felvonásnak köszönhetően a Vörös Ördögök három gólos előnyből várhatják a folytatást, Aaron szerint pedig az ő első számú fókuszuk most már az, hogy még egy lépést tegyenek egy trófea megszerzésének lehetősége érdekében.

 

"Szerintem mindenki éhes arra, hogy újra visszahozzuk a sikereket a klubhoz és a kupameneteléseink során is ez a cél vezérel minket" - kezdte.

 

"Nagyszerű siker lenne [eljutni a Wembley-be]. Egy lépéssel közelebb kerülnénk így a trófeához."

 

"Ez az, amiért folyamatosan dolgozunk és tudjuk, hogy a csapat szempontjából nagyon fontos pillanat lenne, ha sikerülne megszerezni."

 

Tetemes előnyük ellenére a jobb bekk a United tovább szeretne javulni teljesítményüket illetően, folytatva az utóbbi idők tendenciáit.

 

 

"Látható, hogy ebben a szezonban milyen fejlődést mutattunk és mennyire más játékstílusunk van" - tette hozzá.

 

"Bízunk magunkban a továbbiakban is, szóval jó irányba tartunk."

 

"Mindannyian boldogok vagyunk, de van még hova fejlődnünk és tudjuk, hogy még nem tartunk ott, ahol szeretnénk."

 

Az Old Traffordon rendezendő visszavágón a Forestnél minden tőlük telhetőt meg fognak tenni azért, hogy visszakapaszkodjanak a mérkőzésbe, Wan-Bissaka szerint pedig ennek visszaverésére a hazai publikumtól várható hangzavar szokás szerint nagyon fontos lesz.

 

"Hazai környezetben ez mindig nagyon fontos. Ez egy előny számunkra, mert a szurkolónk mellettünk állnak azt illetően, hogy kivívjuk a továbbjutást."

 

"Nagyon-nagyon magabiztosak vagyunk amiatt, hogy hazai pályán, a szurkolóink előtt játszhatunk majd és már nagyon várjuk a pályára lépés pillanatát."

 

"Idén nagyon jól megy a játék az Old Traffordon, ezt a tendenciát pedig folytatni szeretnénk. Tudjuk, hogy a szurkolók mögöttünk állnak majd az elejétől a végéig, mi pedig mindent meg fogunk tenni majd azért, hogy boldogan távozhassanak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Nottingham Forest

Ligakupa, elődöntő - 2. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!