Weghorst: Különleges csapatunk van

Wout Weghorst úgy gondolja, hogy a Manchester United játékosai jelenleg egy különleges csapatot alkotnak.


A holland kölcsönjátékos a csapattal együtt nagyon várja, hogy további trófeákat nyerjen ebben a szezonban és úgy véli, hogy erre ez a csapat képes is.

 

Szerdán az Old Traffordon menetelhetnek tovább a következő serleg felé a West Ham elleni FA-kupa találkozón miután most vasárnap a Wembley-ben megnyerték a Ligakupát.

 

"Ma ez csak az első volt remélhetőleg és még 3 hátra van" - mondta az MUTV-nek.

 

"Élveznünk kell ezt és meg kell ünnepelnünk, de utána megyünk tovább, mer többre vagyunk éhesek."

 

"Érezhető a győztes mentalitás a csapatban, láthatják, hogy a srácok, akik a pályán vannak mindent megtesznek."

 

Akár a pályán, akár azon kívül Weghorst érzi a csapat összetartozását és hozzátette: "Számomra is egészen különleges ez, amit korábban még nem tapasztaltam."

 

 

"Különleges csapatunk van."

 

2017 óta nem nyert trófeát a United, a vasárnapi siker így egy 6 éves, ínséges időszaknak vetett véget. A 27-es mezszámot viselő támadót a lefújást követően sikerült megszólaltatni, miközben pályafutása első trófeáját ünnepelte.

 

"Ez nagyszerű érzés" - folytatta a klubmédiának. "Jó nyerni valamit. Számomra ez az első alkalom, hogy trófeát nyerek, a klub számára pedig elég régen volt már ilyen, szóval nagyszerű érzés hazavinni egy trófeát."

 

Weghorst, aki jól szerepelt a találkozón hozzátette: "Különleges érzés volt a Wembley-ben játszani egy különleges döntőben."

 

"Csak egy dolog számít, a teljesítmény, a győzelem és ez az, amit most jól csináltunk. A végén már csak élvezni kell a sikert és a hangulatot."

 

"Különleges és nagyszerű volt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!