Csapathírek a Liverpool meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált Jadon Sancho és Luke Shaw állapotával kapcsolatban a vasárnapi, Liverpool elleni idegenbeli rangadót megelőzően.


A páros mindkét tagja szerepet vállalt a múlt vasárnapi, Newcastle United elleni Ligakupa döntőbeli diadalban, ahol Shaw az egész mérkőzést a pályán töltötte, míg Sancho második félidei csereként állhatott be.

 

Mindazonáltal mindketten kihagyni kényszerültek a hétközi, West Ham United ellen 3-1-re hazai környezetben megnyert FA-kupa mérkőzést.

 

A kupaösszecsapást megelőzően Ten Hag beszámolt róla, hogy Shaw kisebb sérüléssel küzd, míg Sanchot betegsége tartotta távol a pályától.

 

Azonban a menedzser most reménykedik, hogy az angol válogatott játékosok esetében csak egy találkozós hiányzásról volt szó és mindkettejükre számíthat majd a Mersey-partján az ősi rivális ellen.

 

 

"Szerintem lesznek visszatérő játékosaink" - mondta Erik csütörtökön újságírók kérdéseire válaszolva. 

 

"Tegnap Luke Shaw nem volt bevethető, de arra számítunk, hogy nemsokára újra köztünk lehet."

 

"Sancho beteg volt, de ki kell várnunk és majd meglátjuk, hogy miként alakul az állapota. Viszont szerintem végül ő is hadrafogható lesz."

 

Más visszatérőkkel nem erősödhet sajnos hétvégére a keret, amelyből hosszabb távú sérülése miatt hiányzik Christian Eriksen (boka) és Donny van de Beek (térd) is.

 

Anthony Martial keményen dolgozik, hogy leküzdje csípő problémáját, amely február óta hátráltatja a játékban.

 

A 27 éves játékos fontos játékos lesz Ten Hag számára visszatérésekor, miután szezonbeli 14 tétmérkőzésén 6 alkalommal is eredményes tudott lenni, de a holland menedzser szeretné a megfelelő regenerálódási időt biztosítani számára legutóbbi sérüléséből való felépüléséhez. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Liverpool - Manchester United

Premier League, 26. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!