Martinez: Nagyon élvezem a játékot Varane-nal

A Manchester United védője, Lisandro Martinez megosztotta csodálatát hátvédtársa, Raphael Varane iránt.


A duó meglehetősen jó kapcsolatot alakított ki Licha tavaly nyári érkezése óta és mivel mindkét játékosnak szép számmal vannak trófeák a vitrinjében - beleértve a múlt hónapban a Uniteddel elért Ligakupa-diadalt is -, győztes mentalitásuk minden bizonnyal fontos lesz a Vörös Ördögök számára a szezon további részében.

 

A United Spanyolországban tartózkodik az Európa-liga nyolcaddöntőjének második mérkőzése előtt, a Real Betis ellen idegenben, mivel ebben a sorozatban is sikerre tör.

 

Az említett mérkőzés előtti sajtótájékoztatón kérdezték Lisandrót a Raphával való kapcsolatáról.

 

''Rapha [Raphael Varane] egy csodálatos játékos'' - kezdte Martinez Sevillában. ''Nagyon szeretek vele játszani.”

 

''Mindig élvezzük az együttlétet az edzéseken, de a jó dolog az, hogy közben keményen dolgozunk. Csodálatos munkát végzünk, de ott van még Victor Lindelof és Harry Maguire is.”

 

''Ők mindig készen állnak és én boldog vagyok, mert nagyon jó a kapcsolatunk. Ha ilyen játékosok vesznek körül és ilyen a kapcsolatunk, akkor lesznek kapott gól nélküli mérkőzéseink és magabiztosan játszhatunk hátul.''

 

 

Az Old Traffordon mostanában gyakran hallatszik az "Argentína" rigmus, Lisandro hatása a csapatban nem maradt észrevétlen a United-hívek számára.

 

Remélve, hogy a szezon előrehaladtával továbbra is erős kapcsolata marad a szurkolókkal, Martinez őszintén beszélt ennek kialakulásáról is.

 

''Ez fontos és a futball erről szól'' - mondta, amikor a szurkolóinkkal kialakított kapcsolatáról kérdezték.

 

''A futball szenvedély és szívvel kell játszanod. Fenn kell tartanunk ezt a kapcsolatot a szurkolókkal.”

 

Lisandro ezért nagyon szeretne segíteni a csapatnak, hogy az elkövetkező időkben még több örömöt szerezzenek a rajongóknak.

 

''Nagyon jó játékosaink vannak'' - mondta az argentin válogatott, amikor a jövőbeli címekre vonatkozó reményeiről kérdeztük.

 

''Mi vagyunk a Manchester United és minden trófeát meg akarunk nyerni. Keményen kell dolgoznunk, ahogy most is tesszük.”

 

''Meccsről meccsre kell haladnunk és hinnünk kell, de minden címért meg kell küzdenünk.''

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!