Gill sérelmezi a Uniteddel való bánásmódot

A Manchester United vezérigazgatója, David Gill állította, a klubot igazságtalanul célozta meg a Labdarúgó Szövetség egyes döntéseivel a tavalyi szezonban.


A Vörös Ördögök láthatták csatárukat, Wayne Rooneyt, miután két mérkõzéses eltiltást kapott a West Ham elleni kamerába káromkodását követõen, ahol egyébként egymaga fordította meg a United javára a mérkõzést és arratak végül 4-2-es gyõzelmet az Upton Parkban.

 

Emellett a United menedzsere, Sir Alex Ferguson is öt mérkõzéses eltiltásban részesült megjegyzései miatt, melyket a Chelsea ellen 2-1 arányban elvesztett mérkõzés után tett Martin Atkinson bíróra.

 

Gill, aki tagja az FA bizottságának, beszélt errõl az új, Champ19ns címû könyvben, mely a klub történelmi, 19. bajnoki címét hivatott bemutatni az elmúlt szezonból.

 

 

"Õszintén hiszem, volt pár szegényes döntés, az én nézetemben, melyek nem feltétlenül lettek volna kiróva más klubokra."

 

"Ez nem azt jelenti, hogy elnézem Wayne szavait, mert nem gondolnám, hogy ezek a megfelelõ szavak lettek volna, vagy amit Sir Alex mondott (Martin Atkinsonról), mert ez nem volt hasznos."

 

"De ugyanakkor a tényleges büntetés szigorú volt. Talán azért született meg ez a büntetés, mert az egyik legnagyobb klub vagyunk és a 'Respect' program is napirendben van."

 

"Mi lehet a legjobb módja annak, hogy bizonyítsák a szervek, hogy erõsek és a lehetõ legkeményebb módon büntessék meg a legnagyobb klubok egyikét?"

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!