Eriksen már a hétvégén visszatérhet?

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy Christian Eriksen szerepelni fog terveiben az Everton elleni, szombati Premier League mérkőzésre vonatkozóan.


A nagy hatású középpályás a Reading elleni, januárban megnyert FA-kupa mérkőzésen szenvedett bokasérülést, de tegnap már szemtanúja volt az Old Traffordon, amint a Brentfordot 1-0 arányban legyőzve értékes három ponttal gazdagodik csapata.

 

Bár még csak nemrég állt újra edzésbe, megfelelő erőnléti állapota esetén a válogatott klasszis játéka akár már a hétvégén is szóba jöhet Sean Dyche Stolverkosaival szemben.

 

Amikor a dán Viaplay-től arról kérdezték, hogy Eriksen akár már szombaton visszatérhet-e a csapatba, Erik így felelt:

"Majd meglátjuk. A helyzete napról-napra változik."

 

"Jól halad. Ezen a héten csak holnap [csütörtökön] és holnapután [pénteken] fog a csapattal edzeni. Szombatig csak ez a két edzésünk lesz. Ezeket követően fogunk határozni arról, hogy visszatérhet-e a meccsnapi keretbe vagy sem."

 

 

Mivel Casemiro, aki négy mérkőzéses eltiltása utolsó találkozóját fogja letölteni a Mersey-partiak ellen, nem lesz bevethető, így egyértelmű, hogy a páros nagyon hiányzott a csapatból, de Ten Hag igyekezett kihangsúlyozni, hogy a Brentford ellen pályára lépett középpályásai sok elismerést érdemelnek teljesítményükért.

 

"Ők két nagyon fontos játékosunk voltak" - tette hozzá a menedzser.

 

"Ne értsenek félre, de jó kerettel rendelkezünk. Ma is remekül szerepeltünk a középpályás Scott McTominay-jel és Bruno Fernandessel. Marcel Sabitzer is nagyon jól betöltötte a szerepkörét."

 

"Nem mondhatnám, hogy ez a középpályás trió rossz lett volna, egyáltalán nem. Ellenkezőleg, nagyon jók voltak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Everton

Premier League, 30. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!