Négy játékos visszatért az edzőpályára

Marcus Rashford, Luke Shaw, Marcel Sabitzer és Tyrell Malacia is részt vett a Manchester United szerda délelőtti edzésén Carringtonban.


A kvartettet a pályán látták, miközben Erik ten Hag felkészítette csapatát a döntő fontosságú Európa-liga-negyeddöntő második, sevillai mérkőzésére.

 

A múlt heti, 2-2-re végződött első mérkőzést követően a párharc késhegyre menő.

 

Az összecsapás előtt a United keményen dolgozott az edzőpályán, és Rashford, Shaw, Sabitzer és Malacia jelenléte örvendetes látvány volt egy olyan csapat számára, amelyet az utóbbi időben többek között Lisandro Martinez és Raphael Varane sérülése is sújtott.

 

Rashford az április 8-i, Everton elleni 2-0-s Premier League-győzelem óta nem állt rendelkezésre, amikor az angol válogatott játékos az ágyékát fogva bicegett le a pályáról.

 

Shaw kihagyta a kékek elleni összecsapást, miután három nappal korábban, a Brentford elleni hazai diadal első félidejében lecserélték.

 

Sabitzer és Malacia pedig a vasárnapi, Nottingham Forest elleni idegenbeli győzelmet hagyta ki.

 

Sabitzer szerezte a United két gólját a Sevilla elleni első mérkőzésen, és a Forest elleni meccsen is a kezdőbe volt jelölve, de a bemelegítéskor le kellett cserélni Christian Eriksenre. Erik azonban elmondta, hogy az osztrák kihagyása elővigyázatosságból történt.

 

Hogy a kvartett bevethető lesz-e Andalúziában, egyelőre nem tudni, Ten Hag várhatóan ma délután erősíti meg a negyeddöntő visszavágójára utazó keretet.

 

További tájékoztatást kaphatunk ma este, amikor a menedzser az Estadio Ramon Sanchez Pizjuanban megtartja a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!