Erik Sabitzer kieséséről beszélt

Erik ten Hag elárulta, hogy Marcel Sabitzer, a Manchester United Nottingham Forest elleni 2-0-s Premier League-győzelmét megelőző bemelegítésen szenvedett sérülést.


Antony és Diogo Dalot szerezte a döntő gólokat, így mindhárom pontot elhoztuk a City Groundról.

 

Sabitzer a kezdőcsapatba volt jelölve Steve Cooperék ellen, de a sérülés miatti változtatást csak a kezdés előtt néhány perccel erősítették meg, helyére Christian Eriksen került a középpályára.

 

Az osztrák tehát követi Raphael Varane-t és Lisandro Martinezt, akik a hétközben sérültek meg, míg – többek között - Marcus Rashford és Alejandro Garnacho is sérülés miatt nem léphet pályára jelenleg.

 

Erik azonban továbbra is bízik abban, hogy a Bayern Münchentől kölcsönzött középpályás hamarosan újra bevethető lesz a Vörös Ördögök döntő, szezon végi hajrájában.

 

"Volt egy kis problémája a bemelegítés során" - mondta a menedzser az MUTV-nek. "Nem vállaltuk a kockázatot. Volt már így is bőven sérültünk, úgyhogy holnap ki kell derülnie. Remélhetőleg nem nagy a baj."

 

"Úgy döntöttünk, hogy nem vállaljuk ezt a kockázatot."

 

 

A késői hír Eriksen kezdőcsapatba kerüléséről azonban nem volt negatív hatással a Vörös Ördögök nottinghamshire-i teljesítményére és Eriksen sem lepődött meg azon, ahogyan az utolsó pillanatban beugrott, miután a legutóbbi két meccsünkön a kispadról is lenyűgözően teljesített.

 

Ezt a Sky Sportsnak nyilatkozta: "Látod, amikor Christian Eriksen beáll, az bizony nem hátrány. Szerintem remekül játszott Casemiroval és Bruno Fernandesszel."

 

Később, a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón hozzátette: "Eriksen nem lett volna kezdő, ha Marcel Sabitzer nem dől ki, de akkor is, amikor Marcel kiesik nagyon elégedettek vagyunk a teljesítményével.

 

"Amikor behozod Christiant, az segít a csapatnak, és azt hiszem, ez ma is megmutatkozott."

 

Mivel az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágója és az FA Kupa elődöntője már a láthatáron van, Erik reméli, hogy Sabitzer és a többiek, akik jelenleg továbbra is sérüléssel bajlódnak, minél hamarabb vissza tudnak térni a harcba.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!