Kuala Lumpur a következõ állomás

A Barclays Premier League trófea hatodik ázsiai Trófea-túra állomáshelyéhez érkezik a mai napon, hogy legendás helyszíneken készíthessenek képet a szurkolók a történelmi serleggel.


Edwin van der Sar keddi érkezése elõtt a serleg Kuala Lumpurban kerül bemutatásra, mely a hatodik állomása a túrának. Az eddig, a trófea-túra által érintett városok Hong Kong, Peking, Shanghai, Jakarta és Bangkok voltak.

 

A trófeát Malazjia fõvárosának, Kuala Lumpurnak egy nagyon híres helyén, a Petronas ikertornyokban tekinthetik meg a szurkolók, mely éveken keresztül a világ legmagasabb épületeként volt számon tartva. Helyi idõ szerint 13:00 órakor állítják ki a trófeát, ezt követõen 15:00 órakor a hasonlóan magas a KL Toronyban (avagy Menara KL) lesz megtekinthetõ.

 

 

Az elmúlt szezon végén visszavonult kapus, Edwin van der Sar a keddi napon csatlakozik Kuala Lumpurban a United delegációjához és a klub helyi támogatói, a TM és a Hublot rendezvényein teszi tiszteletét.

 

A holland ezt követõen a szerdai napon Szingapúr felé veszi az irányt, hogy szurkolókkal találkozzon és további rendezvényeken vesz részt a Nike és a Hublot által.

 

A trófea még csütörtökön is Szingapúrban lesz megtekinthetõ, hogy a Vörös Ördögök ottani rajongói (ahogy eddig is) képeket készíthessenek Sir Alexék történelmi serlegével.

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!