Villas-Boas nem veszi fel a harcot Fergie-vel

Andre Villas-Boas nem tervezi, hogy mentális csatába kezdjen a Manchester United menedzserével.


A Chelsea új menedzsere tisztában van azzal, hogy a Vörös Ördögök edzõje nem megy a szomszédba, ha mentális háborúba keveredik a riválisok edzõivel.

 

Számos Premier League edzõt kergetett az õrületbe mentális hadviselésével és ez a pályán mindig kifizetõdött csapata számára.

 

Villas-Boas kitart amellett, nincs esély, hogy hasonló cipõbe kerüljön majd, mivel nem olyan természetû, aki belekeveredne a szavak háborújába.

 

"A legnagyobb tiszteletem Sir Alexé. Nem vagyok egy konfrontatív srác" - mondta a portugál taktikus a Daily Star Sunday-nek.

 

 

Ahelyett, hogy megszállottan csak egy klubbal és egy menedzserrel foglalkozna, Villas-Boas azt állítja, vannak nagyobb problémák is a Stamford Bridge háza táján, melyeket mihamarabb rendbe kell tennie.

 

"Nem az a kérdés, hogy Sir Alex-szel vagy más menedzserrel felveszem-e a harcot, hanem az, hogy a Chelsea egy top klub és sikerül-e újra elhódítani a bajnoki címet."

 

"Az elmúlt évben a Chelsea a véghajrában nagyon jól futott, hogy közel kerülhessen a bajnoki címhez. Azt akarom, hogy a következõ szezonban az elejétõl fogva mi legyünk az élen."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!