Wan-Bissaka: Erősen kell befejeznünk a szezont

Aaron Wan-Bissaka reméli, hogy a Manchester United Bournemouth-ban aratott győzelme ugródeszkát jelenthet a Premier League-szezon eredményes befejezéséhez.


Casemiro első félidei találata elég volt ahhoz, hogy mindhárom pontot biztosítsa számunkra, így a Vörös Ördögöknek már csak egy pontra van szükségük ahhoz, hogy bebiztosítsák a következő szezon Bajnokok Ligája-kvalifikációját - a Liverpool Aston Villa elleni 1-1-es döntetlenjét követően.

 

Mivel a Chelsea és a Fulham még ellátogat az Old Traffordra - mielőtt június 3-án a Manchester City elleni FA-kupa-döntőre kerülne sor -, Erik ten Hag csapata reméli, hogy a 2022/23-as szezont a United hívei előtt stílusosan zárja le.

 

Aaron a Bournemouth elleni győzelmünk után a MUTV-nek nyilatkozva hangsúlyozta, hogy teljes mértékben az Álmok Színházában megrendezésre kerülő utolsó két mérkőzésünkre összpontosítunk.

 

"Még két meccs van hátra, és megfelelően akarunk zárni" - kezdte a jobbhátvéd.

 

"Erősen kell befejeznünk, a hátralévő két meccs mindegyikén meg kell szereznünk a három pontot."

 

"Minden meccset lépésről lépésre kell vennünk, és a mai nap után az önbizalmam tovább nőtt. Bízunk a csapatban, és reméljük, hogy csütörtökön is sikerülni fog."

 

 

Miután Antonyval a jobb oldalon kezdett kialakulni egy elég jó párosítás, Aaron előretörései minden eddiginél jobban megmutatkoztak vasárnap Dorsetben.

 

A brazil szélsővel való kapcsolatáról kérdezve a 29-es számú játékosunk azt mondta, hogy élvezi, ahogy a pályán osztozik a korábbi Ajax-játékossal.

 

"Igen, határozottan. Tudod, a kapcsolatunk egyre jobb, és még több is lehet belőle" - tette hozzá Aaron.

 

"Ez is része a játéknak, mindig egyensúlyt kell teremteni, mind a pálya magasabb részein, mind hátul."

 

Wan-Bissaka ismét dicsérte Casemiro hatását a csapatra és kifejtette, hogy 18-as számú játékosunk gólja döntő fontosságú volt abban, hogy a Vörös Ördögök megszerezzék a három létfontosságú pontot.

 

"Ő mindenre képes, szóval nyilvánvalóan a mai teljesítménye is csak ezt bizonyítja. Ez egy szép gól volt, és ma szükségünk is volt rá."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!