Wes az átigazolásáról

A Sunderland új igazolása, Wes Brown elismerte, rendszeres játéklehetõséget vár az átigazolástól azok után, hogy az elõzõ szezonban csak néhány találkozón szerepelhetett a Manchester Unitedben.


A népszerû védõ 15 évet töltött profiként az Old Traffordon, ám tavaly csupán négy bajnoki mérkõzésen volt kezdõ. A 31 éves játékos örül, hogy a Sunderlandhez igazolt, ahol mindenképp több szerepre számít.

A korábbi Vörös Ördög, Steve Bruce fontos tényezõ Brown átigazolásában, hiszen õ gyõzte meg az egykori angol válogatottat, hogy csatlakozzon a Fény stadionjába. Brown reméli, sikerül mély benyomást tenni a Fekete Macskáknál azok után, hogy a mai napon immár hivatalosan - bár az átigazolási összeget nem megnevezve - is a Sunderland tagja.

"Rendben volt ez (az átigazolás), mert már idõsebb vagyok" - mondta Brown a SAFC TV-nek azok után, hogy aláírta négy éves szerzõdését.

 


"Csalódott voltam, amiért nem játszottam annyit a Manchester United utóbbi szezonjai során, amennyit szerettem volna, de visszatérek a pályára, játszani fogok, erre koncentrálok és elõre tekintek."

"Az utolsó szezonban nem tudtam bekerülni a csapatba, ami frusztrált, de ilyen a foci."

"A Sunderland egy nagy klub, Steve Bruce pedig fontos tényezõ abban, hogy ide jöttem. Amikor fiatal voltam, az õ játékát néztem, kicsit ismertem is."

"Néhány srác, akik már itt vannak egy ideje azt mondták, ez egy csodálatos klub, úgy gondoltam ez a megfelelõ hely, ahova jönnöm kell."

Bruce csapata hivatalos honlapján nyilatkozott, ahol elmondta, nagyon örül, hogy a nyáron tovább folytathatja csapata átépítését.

"Nagy örömmel üdvözöljük West, akinek képessége, tapasztalata és személyisége is a klub javára válik" - mondta Bruce.

"Fantasztikusan profi volt a Manchester Unitednél éveken keresztül, aki nem csak a védelmet erõsíti majd, de gyõztes mentalitásával és érettségével a csapat többi tagjára is nagy hatással lesz."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!