O'Shea lelkes az új kihívás miatt

John O'Shea reméli, a Unitednél tanult gyõztes mentalitását sikerül a sunderlandi csapattársaira is átsegíteni, ezzel is hozzájárulva a Fekete Macskák javulásához.


A sokoldalú védõ oly hosszú évekig tartó szolgálat után elhagyta Sir Alex Ferguson csapatát és már nagyon várja a Fény stadionjában elvégzendõ feladatokat.

"Tizenhárom fantasztikus évet töltöttem ott, de ez egy új és izgalmas kihívás, remélem itt a Sunderlandnél is olyan remek idõt töltünk el, mint a Manchester Unitednél."

"Remélem a tapasztalatommal segíteni tudok az öltözõben, befolyásolni tudom a fiatalokat a helyes célok felé vezetõ úton és pozitív hatással tudok lenni a csaparta."

 


John a SAFC TV-nek arról is beszélt, miért húzódott el az aláírás azok után, hogy a Manchester United elfogadta Steve Bruce ajánlatát.

"Egyszer hallottam egy riportot a klubról és az itteni emberekrõl, a törekvésekrõl és mindarról, amit a menedzser akar elérni. Ez volt az egyetlen hely, ahova jöhettem."

"Korábban már tudtam, hogy az asztalon van az üzlet és közel a megállapodás, de néhány hetet várni kellett a gyermekem születése miatt - ezért tûnhetett úgy, hogy elhúzódott. De egyértelmû volt és örülök, hogy megtörtént végre."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!