Már O'Driscoll a vezető csapatorvos a Unitednél

Gary O'Driscoll elfoglalta új pozícióját a Manchester United vezető csapatorvosaként, így mostantól ő felel a klub férfi, női és utánpótlás csapataiért is.


A klubhoz hasonló pozícióból, az Arsenal kötelékéből érkezik, ahol 14 éven keresztül több mint 600 mérkőzésen szolgálta a Premier League-beli riválist.

 

A sport egészségügyi részleg Carringtonban orvosi szolgáltatásokat, fizioterápiát és rehabilitációt nyújt több száz játékosnak a férfi és női felnőtt csapattól kezdve egészen a fiú és lány akadémiai csapatokig bezárólag.

 

O'Driscoll az egyik legtapasztaltabb és legelismertebb szakértő a sport egészségtudomány területén, korábban pedig a Premier League doktorait tömörítő csoport elnökeként, illetve az FA Egészségügyi Bizottságának tagjaként is dolgozott.

 

 

Mielőtt az Arsenalhoz csatlakozott volna, hat évet töltött el orvosként az egyesített ír rögbi válogatott mellett és ugyanilyen szerepkörben vett részt a brit és ír egyesített rögbi válogatott új-zélandi és dél-afrikai túráján is.

 

Orvosként részt vett a 2012-es, londoni Olimpián is, orvosi tanácsadóként pedig a brit kerékpáros csapatot is segítette.

 

O'Driscoll Manchesterben nőtt fel és gyerekkora óta United szurkoló.

 

A poszton Steve McNally-t váltja, aki februárban távozott a klubtól 16 évnyi szolgálatot követően, hogy a professzionális bírói kar mellett legyen erőnléti edző. 

 

McNally távozása óta ideiglenesen Jim Moxon látta el a feladatait, aki a klubnál marad a következő, átmeneti időszakra is.

 

A Manchester United szeretné elismerését kifejezni Jimnek a klubért nyújtott szolgálataiért, Gary-t pedig nagy szeretettel üdvözlik a klubnál.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!