Wan-Bissaka keményen dolgozott a visszatérésén

A szerdai, Newcastle elleni Ligakupa-kiesés egy felejthető estéje volt a Manchester Unitednek, eközben Aaron Wan-Bissaka sérülés után visszatért, ami annak köszönhető, hogy a színfalak mögött mindent megtett azért, hogy minél hamarabb felépüljön.


A jobbhátvéd lenyűgözően kezdte a szezont, de a Brighton elleni szeptember közepi hazai mérkőzés óta nem volt bevethető, akkor csereként állt be, a csapat pedig 3-1-es vereséget szenvedett.

 

Miután a Szarkák elleni negyedik fordulós párharcra a kispadra nevezték, a védő a szünetben Diogo Dalot helyére került a pályára, és remélhetőleg a Fulham és az FC Copenhagen elleni idegenbeli meccsekre is bevethető marad.

 

A mérkőzés előtt a klubsajtónak nyilatkozva Wan-Bissaka elmondta, hogy a sérülés időzítése frusztráló volt, de keményen dolgozott a színfalak mögött, hogy visszanyerje erőnléti állapotát és tovább fejlődjön Erik ten Hag irányítása alatt.

 

 

"A dolgok jó irányba haladtak" - mondta. "Megvolt az előszezon, és alig vártam, hogy meccseket kapjak. Játszottam, így sajnálatos volt, hogy pont akkor szenvedtem sérülést."

 

"Elégedett voltam azzal, ahogyan a szezont kezdtem, de ez nem csak rólam szól, hanem a csapatról is. Nem tudtam volna megcsinálni anélkül, hogy a csapat ne segített volna nekem. Mindig az a célom, hogy folytassam és nyomjam tovább."

 

"Csak lehajtottam a fejem és keményen dolgoztam, megpróbáltam a vártnál gyorsabban visszatérni" - vallotta be.


"Nem könnyű, amikor csak nézed a meccseket, nem pedig játszol. Utálom, mert egyszerűen hiányzik, hogy kint legyek a pályán. Tudod, még akkor is, amikor bejövök az edzésre és a rehabilitációra, rossz azt látni, ahogy a fiúk felkészülnek az edzésre. Ez rosszul esett, de tovább kellett hajtanom, hogy újra egészséges legyek."

 

"A stáb sokat segített nekem, lökdöstek és motiváltak, hogy gyorsabban térjek vissza, és a rehabilitáció alatt is fejlődjek. Nem jó a pályán kívül és az orvosi szobában lenni, de nyilván ez is a futball része."

 

Wan-Bissaka igyekszik majd minél hamarabb visszazökkenni a ritmusba, a következő programpont a londoni kirándulás lesz, hiszen a Vörös Ördögök a Fulham elleni, Craven Cottage-on megrendezésre kerülő Premier League-összecsapáson próbálnak kilábalni a sorozatos vereségekből.

 

"A menedzser többet akart tőlem, szóval ez az, amire törekedtem, és amiben fejlődtem" - tette hozzá a 25 éves játékos. "Elégedett velem, a fejlődésemmel, amióta ő itt van, szóval a célom csak az, hogy folytassam, és folyamatosan fejlődjek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!