Ten Hag örül Eriksen visszatérésének

Erik ten Hag "nagyon hasznosnak" tartja, hogy a szombati, West Ham United elleni idegenbeli bajnokin újra számolhat a visszatérő Christian Eriksenre.


A dán középpályás majdnem hat hetet volt kénytelen kihagyni térdsérülés miatt, de várhatóan ott lesz majd a meccsnapi keretben a London Stadiumban vívandó találkozón.

 

Felépülése a lehető legjobbkor jön a United középpályája szempontjából, amelyről a november eleji, Newcastle elleni Ligakupa vereség óta hiányzik a szintén rutinos és nagy hatású Casemiro.

 

Mason Mount a klubhoz való nyári átigazolása óta különféle sérülésekkel küzd, így Ten Hagnak szűkös erőforrásokból kellett gazdálkodnia például az olyan fontos összecsapásokon is, mint a múlt vasárnapi, Liverpool elleni idegenbeli rangadó, ahol a 18 éves, saját nevelésű Kobbie Mainoo és a csapatnál kölcsönben szereplő Sofyan Amrabat küzdött férfiasan az önbizalomtól duzzadó hazai csapat tagjaival.

 

A Kalapácsosok elleni összecsapást megelőzően a klubmédiának nyilatkozva Erik öröme így érthető módon kézzelfogható volt Eriksen visszatérése kapcsán.

 

 

"Lesz néhány olyan visszatérőnk, akik nagyon hasznosak lesznek számunkra" - kezdte a menedzser.

 

"Az egyik, akinek a csapatba való visszatérésének nagyon örülünk, Christian Eriksen. Mellette vannak még kérdőjelek; voltak, akik betegséggel küzdöttek a hét során, szóval majd meglátjuk, hogy szombatra miként tudnak felépülni."

 

"De egy dolog biztos, jó kezdőcsapatot fogunk pályára küldeni és meg kell nyernünk a meccset."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

West Ham - Manchester United

Premier League, 18. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!