Hivatalos: Hugill kölcsönbe került

Joe Hugill a 2023/24-es szezon végéig a harmadosztályú Burton Albion együtteséhez igazolt kölcsönben.


Az Akadémia fiatal támadója szerdán írta alá új szerződését, amely értelmében 2026 nyaráig kötelezte el magát a klubhoz, amely tovább egy éves hosszabbítási opcióval rendelkezik.

 

Hugill most értékes tapasztalatokat gyűjthet felnőtt szinten a Pirelli Stadiumban, ahol a hét elején kinevezett új vezetőedző, Martin Paterson kezei alatt dolgozhat majd a Sörfőzők csapatában.

 

Joe ebben az idényben folyamatosan a Vörös Ördögök felnőtt csapatának keretével készült együtt, emellett pedig négyszer már a kispadra is leülhetett meccsnapokon, többek között a legutóbbi, Wigan Atlhetic elleni FA-kupa mérkőzésen is.

 

 

A 20 éves játékos 2020 nyarán, a Sunderlandtől igazolt Manchesterbe, ahol az U18-as és az U21-es csapatok állandó góllövőjévé avanzsált, 2022-ben pedig tagja volt az Ifjúsági FA-kupa győztes alakulatnak is.

 

Hugillnak minden sorozatot figyelembe véve 8 gólja volt a Steve Binnion vezette tartalékok között idén, most pedig abban reménykedik, hogy folytathatja fejlődését a League One-ban, ahol a Burton jelenleg a 17. helyet foglalja el.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!