Welbecket kölcsönvenné a Bolton

A Skysports.com értesülései szerint a Bolton Wanderers érdeklõdik az iránt, hogy Danny Welbecket megszerezzék kölcsönbe a következõ szezonra.


A 20 éves salfordi születésû játékos egyike Sir Alex Ferguson hatszemélyes támadószekciójának, miután az elõzõ szezont kölcsönben a Sunderland együttesénél töltötte.

 

Welbeck korábban már elárulta, hogy leginkább azon van, hogy közel kerüljön Sir Alex Ferguson felnõtt csapatához, miután karriere nagy részét az Old Traffordtól távol, kölcsönben töltötte.

 

 

Azonban a skót menedzser a mai nap folyamán kifejtette, hogy nehéz dolga lesz, ha mindegyik csatárának szeretne megfelelõ játékmennyiséget biztosítani, miután valószínûsíthetõleg az elõzõ szezonban már bevált Wayne Rooney-Javier Hernandez csatárduó legfeljebb csak a kispad közelébe engedi a Dimitar Berbatov, Michael Owen, Federico Macheda, Danny Welbeck négyest.

 

Éppen ezért több csapat is gondolkozik azon, hogy megszerezze az angol U-21-es válogatott Welbecket, aki az elõzõ szezonban már megcsillogtatta tudását, ugyanis a Stadium of Light-ban töltött idõszaka alatt úgy szerzett hat gólt, hogy többször is sérülések hátráltatták.

 

Leginkább a Bolton nevétõl hangos a sajtó a manchesteri saját nevelés kapcsán, ám Owen Coyle együttesének kemény kihívóval kell majd szembenéznie, ugyanis a játékos tavalyi klubja, a Sunderland és Steve Bruce menedzser mindent megfog tenni azért, hogy egy újabb szezonra magukhoz láncolják az nyúrga támadót.


 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!