Casemiro elismerésben részesült

A Manchester United középpályása, Casemiro péntek este Dubajban, a Globe Soccer Awards díjátadón vehette át a pályafutása során elért eredményeiért járó elismerést.


A 31 éves játékos - aki jelenleg a brazil válogatott csapatkapitánya - ötször nyerte meg a Bajnokok Ligáját, amíg a Real Madridban játszott, amely klubot 2013 és 2022 között képviselte.

 

Rendkívüli trófeagyűjteménye tovább bővült a Vörös Ördögöknél töltött első szezonjában is, hiszen Casemiro 2023-ban szerves része volt a Ligakupa-sikerünknek, ő szerezte a nyitógólt a Newcastle United elleni döntő megnyerése során a Wembleyben.

 

18-as számú játékosunkat továbbra is a világ egyik legjobb középpályásaként tartják számon, és kétségkívül készen áll majd arra, hogy megmutassa, mire képes, amikor visszatér sérüléséből, amely két hónapig nem engedte őt pályára lépni.

 

Case-t a vasárnapi, Tottenham elleni mérkőzésen a cserepadra nevezték, és bár nem lépett pályára, az Old Trafford közönsége meleg fogadtatásban részesítette, amikor a pálya szélén melegített.

 

 

Mivel Erik ten Hag csapata jelenleg a téli szünetben pihen és regenerálódik, Casemiro a Közel-Keleten volt, hogy átvegye a játékos karrierje elismeréséért járó díjat, amin a korábbi United- és Real-csapattárs, Cristiano Ronaldo is részt vett.

 

A Chelsea korábbi kapitánya, John Terry és az argentin világbajnok edző, Lionel Scaloni is hasonló díjakat kapott az ünnepségen, amelyen a futballvilág elmúlt évének legjobb játékosai, edzői és újságírói is elismerésben részesültek.

 

Gratulálunk a díjhoz Case, és reméljük, hamarosan újra vörös mezben láthatunk.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!