Casemiro boldog a Unitedben és a rövid távú célokra koncentrál

Casemiro megismételte, hogy mennyire boldog a Manchester Unitednél, mivel most, hogy újra egészséges, a saját és a klub rövid távú céljainak elérésére koncentrál.


A brazilok csapatkapitánya a Newcastle United elleni, november 1-i Ligakupa-kiesés óta nem játszott, ugyanezzel az ellenféllel szemben tavaly, a sorozat döntőjében a középpályás a nyitógólt fejelte az emlékezetes, 2-0-s diadal alkalmával.

 

A Tottenham Hotspur elleni, e havi 2-2-es döntetlenre visszatért a keretbe, de aznap végig a cserepadon ült.

 

A hétvégén a Newport County elleni FA-kupa-negyedik fordulós mérkőzés várja a csapatot, Casemiro pedig arról beszélt, hogy elszántan szeretne még több trófeát nyerni a Vörös Ördögöknek.

 

Az MBC-nek Dubajban nyilatkozott, miután a közelmúltban a Globe Soccer Awards-on díjat kapott karrierje eredményeinek elismeréseként. A 31 éves játékos kifejtette, mennyire jól érzi magát Manchesterben, miután 2022-ben átigazolt a Real Madridtól.

 

"Minden csodálatos" - lelkendezett. "Az első naptól kezdve nagyon jól éreztem magam a klub, a játékosok és a szurkolók körében. Annyi szeretetet kaptam - a pályán és azon kívül is."

 

"Egyedülálló és varázslatos élmény volt, és nekem szükségem volt egy ilyen élményre. Nagyon boldog vagyok Manchesterben, mindazzal, amit a város és a klub kínál nekem."

 

"Boldog vagyok ezzel és azzal, hogy segíthetek a klubnak fejlődni és visszatérni az eredmények útjára. Szóval igen, boldog vagyok, hogy a Manchester Unitedben játszhatok."

 

 

A dél-amerikai elismeri, hogy nem az a fajta, aki túlságosan előre tekint, és értékeli, hogy türelemre van szükség, miközben a klub igyekszik visszatérni oda, ahová tartozik.

 

"Én az a fajta ember vagyok, aki a rövid távú célokra koncentrál, hiszen az élet tele van hosszú távú célokkal" - tette hozzá. "De én a rövid távúakra koncentrálok."

 

"Lépésről lépésre kell haladnunk, tovább kell fejlődnünk és győzelmeket aratnunk. Tavaly nyertünk egy trófeát [a Ligakupát], és nagyon fontos, hogy további trófeákat nyerjünk."

 

"Azt hiszem, az elején szükséged van egy erős alapra és stabilitásra a klubnál, ami a legfontosabb dolog, és utána továbblépsz, és nagyobb dolgokra gondolsz. Ezért kell óvatosnak és türelmesnek lennünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!