Bruce tárgyalna Fergievel Gibson-ügyben

A Sunderland menedzsere, Steve Bruce azt tervezi, hogy leülnek egykori menedzserével, Sir Alex Fergusonnal, és megvitatják Darron Gibson kútba esett átigazolásának ügyét.


A Manchester United saját nevelésû ír középpályása úgy tûnt, hogy szinte mindenben megegyezett Bruce Fekete Macskáival, de az átigazolást végül nem tudták nyélbe ütni a felek.

 

Pedig úgy tûnt, hogy a szintén manchesteri nevelésû John O'Shea és Wes Brown után Gibson is átteszi székhelyét a Stadium of Lightba, ám végül a két szék közé esett, hiszen így a United amerikai túrájára se utazhatott el.

 

 

A Vörös Ördögök részérõl Sir Alex Ferguson kifejezte nagy-nagy csalódottságát az üggyel kapcsolatban, azt állítva, hogy a Sunderland 'kapufát lõtt' ebben az ügyben. Mivel a skót menedzser jelen pillanatban csapatával az Amerikai Egyesült Államokban tartózkodik, így nem tud beleavatkozni a jelenlegi helyzetben, ám a másik oldalról úgy tûnik, hogy nyitottak az ügylet újraélesztésében.

 

Steve Bruce ugyanis elismerte, hogy a jelenlegi helyzetet orvosolni kell, és azon lesz, hogy amint játékosként egykori menedzsere visszatér Angliába, akkor leüljenek és közösen megbeszéljék, hogy miként tovább.

 

"Mindig is remek kapcsolatot ápoltunk a Manchester Uniteddel" - kezdte Bruce.

 

"Tudom, hogy Sir Alex jelenleg nincs az országban, ezért még nem volt lehetõségem beszélni vele errõl. De ha visszatér, akkor biztos vagyok benne, hogy leülünk megbeszélni a helyzetet, és minden tisztázódik majd." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!