Eriksen: Meg kellett volna a szereznünk a három pontot

Christian Eriksen szerint a Manchester United a kezében tartotta a három pontot, és meg kellett volna szereznie a győzelmet a Burnley ellen az Old Traffordon.


Úgy tűnt, hogy a Vörös Ördögök már úton vannak a szűk siker felé a lancashire-i klub ellen, amikor 10 perccel a vége előtt Antony révén megtört a jég, de Zeki Amdouni a büntetőpontról egyenlített, miután Andre Onana szabálytalankodott vele szemben a kapu előtt.

 

A dán csalódott volt, hogy nem sikerült megtartani ezt a kései előnyt és a maximális pontot megszerezni a Premier League-találkozón.

 

A mérkőzés után 14-es számú játékosunk így nyilatkozott: "Nos, nyilvánvalóan a kezünkben volt a három pont. És a rendes játékidő utolsó perceiben úgy gondolom, hogy képesnek kellett volna lennünk arra, hogy lehozzuk a meccset kapott gól nélkül, és megszerezzük a három pontot."

 

A Sheffield United elleni hétközi győzelem előtt Eriksen január közepe óta nem lépett pályára a Vörös Ördögöknél a bajnokságban.

 

Saját játékát értékelve hozzátette: "Természetesen még mindig úgy gondolom, hogy van néhány dolog, ami ma lehetett volna jobb, néhány döntés, ami jobb lehetett volna, és jobb helyzetbe hozhatta volna a csapattársamat vagy magamat a pályán."

 

"Próbálom a legjobbat kihozni magamból. Nem volt annyi játékidőm, de ha ott vagy, azt hiszem, a legjobbat kell kihoznod magadból. És ez az, amit megpróbálok megtenni."

 

 

Erik ten Hag csapata most kilenc napot tölthet el mérkőzés nélkül - legközelebb a Crystal Palace otthonában lépnek pályára, a Premier League szezon utolsó előtti idegenbeli mérkőzésén.


Eriksen arra számít, hogy ez egy furcsa időszak lesz, de reméli, hogy a Vörös Ördögök ki tudják használni a lehetőséget, hogy hosszabb ideig dolgozhatnak Carringtonban.


"Teljes mértékben arra fogunk koncentrálni, hogy felépítsük magunkat" - folytatta a tapasztalt középpályás. "Furcsa lesz, mert hosszú lesz meccsek nélkül. Ez remélhetőleg mindenkit felkészít és fitté tesz a Palace elleni mérkőzésre. Lesz néhány szabadnap, néhány edzés, hogy mentálisan és fizikailag is felkészüljünk, aztán megyünk tovább."

 

"Mindig is a játék az, amire vágysz, minden meccsen és minden nap. De néha szükséged van egy kis pihenésre, hogy regenerálódj és felkészülj a következő meccsre. Minden attól függ, hogy a menedzser mit fog csináltatni az edzéseken, vagy hogy mennyit készülünk, és mit fogunk csinálni a következő meccsig."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!