A duó újra edzésbe állt

Két játékos is visszatérhetett a Manchester United csütörtök reggeli edzésére.


A Vörös Ördögöknek hétfőn este a Crystal Palace vendégeként lesz jelenésük, ahol akár már Jonny Evansre és Anthony Martialra is számíthatnak.

 

A tapasztalt páros ugyanis részt vett a mai, sajtónyilvános edzésen, így él a remény, hogy a szezonból hátralévő négy bajnokin, illetve a Manchester City elleni FA-kupa döntőben is valamilyen szerephez juthatnak.

 

Evans egy, korábban csak kisebbnek jellemzett problémával küzdött, viszont emiatt az április 4-i, Chelsea elleni idegenbeli bajnoki óta nem állhatott rendelkezésre.

 

A 36 éves belső védő csereként állt be a Stamford Bridge-en, de a második félidőben mindösszesen 21 percet követően őt is le kellett hozni, helyét pedig Willy Kambwala vette át a 4-3-as vereség alkalmával.

 

 

Martial ennél sokkal régebb óta, januári műtéti beavatkozása nem volt hadra fogható, amelyet lágyék problémája miatt végeztek el rajta.

 

A francia csatár, aki a szezon elején bevette a Palace hálóját a két csapat Ligakupa mérkőzésén, utoljára december 9-én, a Bournemouth ellen játszhatott.

 

Arról majd Erik ten Hag fog nyilatkozni a nap későbbi részében, hogy a két játékos van-e már olyan állapotban, hogy Londonban számításba vehetőek legyenek.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Crystal Palace - Manchester United

Premier League, 36. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!