Hivatalos: Fernandez a Benficához szerződött

Alvaro Fernandez csatlakozott a portugál óriás Benficához.



A Sasok éltek a játékos végleges megvásárlására vonatkozó opcióval, miután a szezon második felét kölcsönben az Estadio da Luzban töltötte.


Fernandez 16 alkalommal lépett pályára a Benfica színeiben, és egyszer betalált a kölcsönjáték során, Roger Schmidt csapata pedig a második helyen végzett a Primeira Liga tabelláján a lisszaboni Sporting mögött.

 

 

A 21 éves játékos a 2023/24-es szezonban a Granada színeiben is futballozott, 14 alkalommal lépett pályára a La Liga-csapatnál, amely januártól Facundo Pellistrit is a soraiban tudhatta.


A tavalyi szezonban Alvaro elnyerte a Preston North Endnél az Év Fiatal Játékosa díjat, miután ígéretes szezont futott a Deepdale-i csapatnál.


Ezt megelőzően Fernandez - aki 2020-ban a Real Madridtól szerződött a Vörös Ördögökhöz - elnyerte a Denzil Haroun - Év Tartalék Játékosa díjat a 2021/22-es szezonban.


Az említett időszak vége felé többször is bekerült az első csapat keretébe, és Erik ten Hag a Nottingham Forest elleni hazai összecsapáson is a cserepadra nevezte az idei szezonban.


A Unitednél mindenki sok sikert kíván Alvaronak a jövőben, és figyelemmel kísérik a fejlődését.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!