Casemiro: Miért vagyok hálás Fernandesnek

Casemiro a klubmédiának adott, exkluzív interjújában betekintést engedett a Manchester United középpályásainak játékstílusába.


A hétperces videóban Casemiro végigveszi azokat a játékosokat, akikkel már szerepelt együtt a középpálya közepén, és szakavatottan értékeli az egyes csapattársak egyéni tulajdonságait.

 

Köztük van a csapatkapitány, Bruno Fernandes is, akivel 18-as számú játékosunk szoros kapcsolatot alakított ki, mióta 2022 augusztusában csatlakozott a Unitedhez.

 

"Bruno egy nagyon éles eszű játékos" - kezdi Casemiro. "Bármennyi teret is hagy az ellenfél, ő megtalálja a módját, hogy asszisztáljon egy csapattársának. Ő az egyik legélesebben kapura törő játékos, akivel pályafutásom során együtt játszottam."

 

"Nem kell neki két érintés ahhoz, hogy egy játékost gólhoz juttasson. Ő egy olyan játékos, aki rengeteg lehetőséget teremt, szerintem ő az egyik legélesebb játékos, akit a pályafutásom során megismertem."

 

Ez egy komoly dicséret Fernandesnek a nagy tapasztalattal rendelkező kollégájától, aki a sport elmúlt évtizedének leghíresebb kreatív középpályásaival játszott együtt, miközben pályára lépett a Vörös Ördögöknél, a brazil válogatottban, és korábbi klubjában, a Real Madridban is.

 

 

Casemiro azonban tovább dicsérte a portugál válogatott játékost - aki a nyáron esedékes Európa-bajnokságon képviseli majd hazáját -.

 

Elmondása szerint Bruno hatása túlmutat a meccsnapokon, és kifejtette, hogy a pályán kívül is szoros kapcsolatot alakított ki kapitányunkkal.

 

"Bár Bruno számos nyelven beszél - spanyolul, portugálul, angolul és olaszul -, nekem az a kiváltságom, hogy ugyanaz az anyanyelvem, mint az övé, a portugál. Ezért állunk közel egymáshoz" - teszi hozzá.

 

"Bruno a barátom, valaki, aki a kezdetektől fogva sokat segített nekem itt. Nagyon hálás vagyok Brunónak a pályán és a pályán kívül is."

 

"A pályán mindannyian ismerjük Brunót, egy rendkívüli játékos, a pályán kívül pedig a barátom. A lányaink egy osztályba járnak az iskolában."

 

"Öröm, hogy ilyen barátaim vannak a pályán és azon kívül is, és nagyon örülök, hogy a Unitednél van. Ő egy briliáns játékos és egy nagyszerű ember, aki sokat segít nekünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!