Ferguson szerint Hernandez tündökölni fog

Sir Alex Ferguson úgy hiszi, Javier Hernandez képes lehet elsõ angol futballban eltöltött szezonját is felülmúlni a következõ idényben.


A Vörös Ördögök nem titkolt szándékkal azért szerzõdtették még tavaly tavasszal a mexikói támadót, hogy majd egy-két szezon alatt beérve, a jövõben hasznos tagja legyen a manchesteri csapatnak.

 

Úgy tervezték, hogy majd a tartalék együttesben, illetve néha csereként lép majd pályára elsõ Old Traffordon eltöltött idényében, és majd idõvel megszokja a Premier League stílusát és az ezzel járó fokozottabb médiafigyelmet.

 

Csakhogy a 23 éves csatár rohamléptekben fejlõdött, és hamarosan kirobbanthatatlan lett a Manchester United kezdõcsapatából, amely oszlopos tagjaként Premier League bajnoki címet szerzett, illetve játszhatott a Bajnokok Ligája döntõjében is.

 

Több, mint 20 gólt szerzett debütáló évében a minden várakozást felülmúló szezonjában, azonban Ferguson úgy érzi, a 2011/2012-es idényben több lehet Chicharitoban.

 

 

"Kemény volt számára az elõzõ szezon, de Javier rövid idõ alatt bizonyította, hogy felnõtt és egyrre jobbá vált" - kezdte a skót menedzser.

 

"Technikailag nagyon sokat fejlõdött és mostanra elmondhatja magáról, hogy egy igen sikeres szezon áll a háta mögött egy nagyon nehéz bajnokságban."

 

"Célokat tûztünk ki elé. Azt gondoltuk, hogy képes lehet legalább 20 gólt termelni, és ez be is vált."

 

"Legközelebb már többre is képes lehet."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!