Wes Brown fellélegezhetett a távozással

A Sunderland nyári igazolása, Wes Brown elismerte, 'felszabadult', miután a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson az elõzõ szezon végén közölte vele, hogy távozhat az Old Traffordról.


A védõ 15 éves manchesteri pályafutása végére tett pontot, amikor a nyáron csatlakozott a Fekete Macskák keretéhez, pedig 18 évesen, 1996-ban a Vörös Ördögök akadémiájáról kikerülve mutatkozhatott be a felnõttek között.

 

Azonban miután úgy érezte, hogy csak limitált mennyiségben juthat játéklehetõséghez, Brown úgy érezte, hogy eljött az idõ arra, hogy szakítson nevelõklubjával.

 

"Általában nem nagyon tudja az ember, hogy mit hoz a jövõ. Éppen ezért valamilyen szinten vicces volt, de egyben fel is lélegezhettem, amikor Sir Alex Ferguson leült velem, és elmagyarázta, hogy mi is a helyzet jelen pillanatban" - kezdte Brown.

 

"Sir Alex döntése nem ért meglepetésként. Nekem már régóta ez járt a fejemben."

 

 

"Volt egy jó beszélgetésünk, és minden rendben volt. Azt gondolom, hogy mindketten meghúztuk a vonalat a közös pályafutásunk végén és továbbléphetünk."

 

"Nehéz volt meghozni a döntést, hogy távozzak. Tényleg csak ezen a nyáron kezdtek ilyen dolgok járni a fejemben."

 

Brown, aki azt követõen egyáltalán nem kapott lehetõséget a Unitedben, hogy márciusban lecserélték a Bolton elleni gyõzelem alkalmával, azt is elárulta, hogy számos klub versengett a megszerzéséért.

 

Azonban a 31 éves védõ nem tudott ellenállni a Sunderland csábításának, miután beszélt menedzserükkel, Steve Bruceszal, aki a nyáron szerzõdtette szintén a Unitedtõl John O'Shea-t is.

 

"Számos klub érdeklõdött irántam, de aztán beszéltem Steve Bruceszal" - tette hozzá.

 

"Már régóta ismerem õt, és amit mondott a klubról, illetve annak jövõjérõl, és amilyen játékosokat szerzõdtetett, az megmutatta a klub ambícióit és meggyõzött."

 
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!