Ryant dicsérte Scholes

Paul Scholes felfedte csodálatát Ryan Tunnicliffe iránt és elmondta, õ lehet az a játékos, aki igazán át tudja majd venni helyét a középpályán.


A Vörös Ördögök továbbra sem állnak le az átigazolási piacon, Wesley Sneijder továbbra is az elsõ számú célpont a pletyka lapok szerint, de Scholes osztja Sir Alex Ferguson véleményét, miszerint az õ esetleges utódját a klubon belül meg lehet találni.

Természetesen Scholest soha nem lehet közvetlenül pótolni, de ahogy a tehetség tör fel a ranglétrán azt jelenti, nincs pánik, ha a jövõt kell tervezni.

"Igen, Sneijder brilliáns" - mondta a visszavonult játékos az MUTV-nek. "Zseniális volt az elmúlt években az Interben és a holland válogatottban. A Real Madridnál szerintem nem úgy sikerült neki szerepelnie, ahogy szeretett volna, de ettõl még top játékos. Biztos vagyok abban, hogy sok klub beáll a sorba érte, ha elérhetõvé válik."

"De nekünk sok fiatal tehetségünk van, mint például a Wigantõl visszatérõ Tom Cleverley, vagy Paul Pogba, aki szintén egy jó játékos, egy jó középpályás az utánpótlásunkban."

 


Ugyanakkor Tunnicliffe az energiájával és hajtásával már oly sok csodálót szerzett Manchesterben, ahogy Scholest is elkápráztatta a januárig a Peterborough-nál kölcsönben szereplõ fiatal.

"Nehéz egy embert kiemelni a csapatból, mert oly sok fiatalunk volt fantasztikus az utánpótlásunkból tavaly. Ryan Tunnicliffe szenzációs volt a középpályán minden alkalommal, amikor láttam õt."

"Erõs fizikumú, akinek jelenlétét megérzi a csapat, megvan benne az az éhség és vágy, ami kell ahhoz, hogy minõségi játékossá váljon."

"Tudom, hogy kölcsönbe került és nem lesz [azonnal] elérhetõ számunkra. Ravel Morrison, Will Keane - sokak viszont most is elérhetõek. Tudod, a menedzser mennyire kedveli a saját fiatalokat a csapatba építeni. Elnézve az utánpótlásunkat, jövõre sok jó kilátás van az elsõ csapat számára."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!