Cantona: A Vörös Ördögök mennek tovább

Az Old Traffordról távozó vagy visszavonuló top játékosok soha nem állítják meg a United elõrehaladását, így vélekedik a klub egyik legbefolyásosabb személye, Eric Cantona.


A legenda a héten visszatér új csapatával, a New York Cosmosszal, hogy megmérkõzzön a Uniteddel a Paul Scholes tiszteletére rendezett találkozón.

Cantona - aki Pelével együtt csatlakozott a szerdai, sajtótájékoztatóhoz - örömmel veszi ki részét Scholes iránti hatalmas tiszteletbõl. Scholes visszavonulása nem az elsõ idén, hiszen Gary Neville és Edwin van der Sar is befejezte pályafutását.

Tapasztalt játékosok elvesztése - John O'Shea és Wes Brown is távozott - rengeteg klub számára nehezen megoldható feladat lenne, de Cantona szerint a United mindig elõre halad attól függetlenül, kik hagyták el a klubot.

 


"Pótolhatsz játékosokat, fõleg olyan klubnál, mint a Manchester United és olyan menedzserrel, mint Alex Ferguson" - mondta a francia legenda.

"Mindig, mikor játékosok távoznak, azt hiszik, a klub nem nyer majd semmit. De mindig megcáfolják ezt."

"Nagyon erõsek és hatalmas múltjuk van, sokat dolgoknak minden nap, bármelyik játékost képesek pótolni."

"Paul még mindig nagyszerû játékos. De távoztam én, Ronaldo, Hughes, Beckham és a United továbbra is az egyik legjobb klub a világon."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!