Scholes utolsó mérkõzése

Az Old Trafford holnap este szívbõl jövõ köszönetet mondhat Paul Scholesnak, akitõl - mint játékostól - a New York Cosmos elleni mérkõzéssel búcsúzik a klub, a játékostársak, a szurkolók és a futball világa.


Utolsó lehetõség lesz a szurkolók számára, hogy megcsodálják a középpályás csodálatos passzait és remélhetõleg a védjegyévé váló hálóba tartó kemény lövéseit.

Eric Cantona ott lesz a Cosmos csapatával, de az egykori United idol Old Traffordon történõ felbukkanása sem sem lesz képes ellopni a tartózkodó Scholestól az est fõszereplét annak ellenére sem, hogy ezt a Vörös Ördögök új edzõje biztosan szeretné.

Az amerikaiak 19 fõs csapattal jönnek, melyben korábbi Vörös Ördögök is helyet kapnak, mint Gary Neville, Nicky Butt és Dwight Yorke. Premier League-ben szereplõ egykori, vagy jelenlegi játékosok is pályára lépnek majd, mint Brad Friedel, Robbie Keane és Michel Salgado, valamint az egykori Arsenal páros Sol Campbell és Patrick Vieira és a visszavonult korábbi olasz világbajnok, Fabio Cannavaro pedig a védelmet erõsítheti majd.

Nyolc U23-as Cosmos játékos is megkaphatja a lehetõséget, hogy pályára lépjen a teltházas Álmok színházában, míg Sir Alex Ferguson az agyrázkódásából lábadozó Javier Hernandezen kívül teljes csapattal készül a holnai találkozóra.

United: De Gea, Kuszczak, Lindegaard, Amos - Evra, Jones, Ferdinand, Smalling, Vidic, Fabio, Rafael, Evans - Anderson, Giggs, Park, Carrick, Nani, Scholes, Young, Fletcher, Valencia, Obertan, Gibson, Cleverley, Pogba, Norwood, Morrison - Owen, Berbatov, Rooney, Welbeck, Macheda, Diouf

Cosmos: Friedel, Calderone - Neville, Bridge, Cannavaro, Campbell, Salgado, Reyering, Murphy - Vieira, Pires, Butt, Diaby, Iraheta, Gaitan - Yorke, Keane, Dimitrov, McBride


A találkozó péntek este, magyar idõ szerint 20:30-kor kezdõdik, melyet a FanaticsTV-n nyomon követhettek!
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!