Üdv újra itt, Eric!

Paul Scholes várja, hogy ismét az Old Traffordon üdvözölhesse Eric Cantonát és titkon reméli, az este egy része nem csak róla fog szólni, hanem a francia is reflektorfénybe kerül.


Az egykori középpályás az elõzõ szezon végén jelentette be visszavonulását és ma este a New York Cosmos ellen lép pályára utoljára. Ez alkalommal Cantona visszatér az Old Traffordra és Scholes azt várja, a francia alkata és jelenléte miatt sok figyelmet kap majd.

"Talán õ az oka, hogy minden jegy elkelt" - viccelõdön Scholes az MUTV riporterének. "Sokat jelent majd a szurkolóknak, hiszen nyílvánvalóan egy bálvány volt itt, akit minden rajongó szeretett."

"Nagyszerû, hogy bár nem játékosként, hanem más szerepben, de visszatér, mindenki nagyon várja már."

 


"Zseniális volt. Egy példa volt számunkra, hogyan is kell az edzéseken dolgozni, nem számított mennyire vagy tehetséges, akkor is minden erõfeszítést meg kellett tenned. Egy elsõdleges példa volt számunkra, fiatalok számára, láthattuk õt és tanultunk tõle, miközben felnõttünk."

Scholes biztos abban, hogy a Cosmosnál is sikeres lesz Cantona.

"olyan ez, mint bármely labdarúgónál, aki minden héten játszik és mindig a legjobbját akarja nyújtani. Ha felhagysz a futballal és edzõ akarsz lenni, a legjobb edzõ szeretnél lenni. Mindenben, amit csinálsz a legjobb akarsz lenni és Eric bármiben nagyon jó, amit eddig megpróbált tenni."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!