Köszönet az emlékekért!

Paul Scholes egy góllal zárta le játékos karrierjét és reméli, a szurkolókban hagy néhány szép emléket az Old Traffordon eltöltött pályafutásával.


A csodálatos középpályás egy bombaerõs lövéssel súlytott le a New Yoork Cosmos kapujára, melyet Brad Friedel védett, ezzel megadva az alaphangot a Vörös Ördögök gálázásához, minek köszönhetõen 6-0-ás eredménnyel zárult az este.

Scholes híresen kerüli a rivaldafényt, de a mérkõzés lefújását követõen magához vette a mikrofont, hogy megköszönje a teltházas közönségnek és mindazon személyeknek a támogatást, akik segítették õt illusztris karrierje során.

 


"Az elmúl 16-17 évben számomra a szurkolók mindig nagyszerûek voltak" - mondta. "Csak remélni tudom, hogy adtam nekik néhány emléket."

"Szeretném megköszönni néhány embernek - a menedzsernek, edzõi stábnak, minden United dolgozónak, hogy az évek során ilyen nagyszerûek voltak, el sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok mindezért."

"Szerencsésnek tartom magam, hogy sok jó játékossal játszhattam együtt a klubnál, nagyon örülök ennek. A családomnak, akik a világot jelentik nekem és azoknak az embereknek, akik megszervezték a ma estét, tudom milyen sok munka volt ezzel. És végül Ericnek és New York Cosmosának, hogy összerakták így a csapatot. Valamint szeretnék köszönetet mondani Gary Neville-nek és Nicky Buttnak, nagyon jó volt velük játszani éveken át."

"Csak azt akarom mondani, köszönöm mindenkinek!"

"A gólom szép volt, ezért is beszéltem az emlékekrõl. Csak remélni tudom, hogy adtam néhány illõ emléket a szurkolóknak. Ez egy igazán szép gól volt, elégedett vagyok vele."

"Különleges volt számomra, hogy gólt szerezhettem és játszhattam itt az utolsó mérkõzésemen" - tette hozzá szerényen Scholes az MUTV-nek adott interjújában.

"Több lehetõségem is volt és talán lõnöm kellett volna 2-3 gólt. Ez nem sikerült, de igazán boldog vagyok a gól miatt."

 


"Utálok büntetõt rúgni, ez egy olyan valami, amitõl nem érzem magam kellemesen, talán az egykoron az Arsenal ellen kihagyott 11-esem óta. Soha nem volt kedvem ahhoz, hogy én lõjem ezeket, Wayne-nek pedig szüksége volt egy kis gyakorlásra a szezon kezdete elõtt, úgyhogy ez épp jó volt számára, ráadásul milyen nagyszerû büntetõ is volt."

A jövõ továbbra is fényesnek tûnik a Unitednél, hiszen több fiatal is kész a fejlõdésre az elsõ csapat tagjaként.

"Ez a klub és a menedzser mindig is nagyon komolyan kezelik a fiatalokat" - folytatta Scholesy. "Megkaptuk a lehetõséget, amikor fiatalok voltunk. Ha elég jó vagy, biztos lehetsz abban, hogy az esélyt megkapod."

"Van egy nagyszerû fiatal csapatunk, akik elõzõ évben a Youth Cupot is megnyerték, idén 4-5 áttörtést biztos látni fogsz majd."

Végül egy utolsó szó egy alulértékelt zsenitõ?

"Hogy õszinte legyek, örülök, hogy vége ennek az egésznek!"

(Egyetlen United szurkolót sem találsz, akinek egyezne a véleménye ezzel a kijelentéssel.)

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!