Obertan új csapatában bizonyítaná mire képes

Gabriel Obertan eltökélt, hogy megmutassa a Newcastle szurkolóinak, mire képes, miután hivatalosan is áttette székhelyét a St. James' Parkba a Manchester Unitedtõl


A francia szélsõ tegnap írta alá öt éves szerzõdését a Szarkákkal, amellyel véget vetett pályafutása nem éppen kellemes, manchesteri idõszakának.

 

Pedig 2009 nyarán nagyon nagy reményekkel igazolt a Vörös Ördögökhöz, ám az Old Traffordon nehézségekbe ütközött számára, hogy beverekedje magát Sir Alex Ferguson kezdõjébe, sõt még gyakran a felnõtt csapat keretébe is, így gyakran csak a tartalékok között bizonyíthatott.

 

Nem csoda, hogy mindösszesen egy alkalommal talált csak be az ellenfelek hálójába a csapat színeiben hivatalos mérkõzésen, ám Alan Pardew ennek ellenére látott benne elég potenciált, hogy a Tyne-partján bizonyítson a Premier Leagueben. 

 

A 22 éves játékos nagyon örül, hogy karrierében új fejezetet nyithat Newcastleben, és szeretné meghálálni a belé vetett bizalmat.

 

 

"Két élvezetes szezont tölthettem el a United játékosaként" - kezdte.

 

"Normális helyzetben az ember nem örül annak, ha egy ilyen hatalmas klubtól távozik, de nem vagyok szomorú, mert egy más nagy múltú, tekintélyes klubhoz igazolhattam."

 

"Rengeteg jó játékosa van a Manchester Unitednek, ez pedig nehéz helyzetet szült, hiszen nem játszhattam annyit, amennyit szerettem volna."

 

"Most szeretném megmutatni a Newcastle szurkolóinak, hogy ténylegesen mire vagyok képes. Bizonyítanom kell, és teljesítményem 100%-át szeretném nyújtani."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!