Fergie kizárta új igazolások érkezését

Sir Alex Ferguson eltökélt azt illetõen, hogy nem fog több új játékost szerzõdtetni a Manchester United jelenlegi keretéhez, és azt tervezi, hogy a fiataloknak fog bizonyítási lehetõséget adni.


Fergusonról sokan úgy gondolták, hogy mindenképpen szerzõdtet valakit a visszavonult Paul Scholes helyére a Wesley Sneijder, Luka Modric, Samir Nasri trióból, miután mindhárom játékost esélyesnek tartották arra, hogy az Old Traffordon folytassák pályafutásukat.

 

Leginkább az olasz Internazionale játékmestere, Wesley Sneijder tûnt esélyesnek arra, hogy ettõl a szezontól a Vörös Ördögök keretét erõsítse, azonban ezúttal éppen Ferguson nyilatkozott úgy, hogy nem szándékoznak szerzõdtetni a holland játékost, és nem szerepel a kívánságlistáján.

 

Emellett a skót menedzser azt is kifejtette, nem kíván semmilyen igazolást végrehajtani az nyár végéig a középpályás posztjára.

 

 

"Egyáltalán nem gondolkodok abban, hogy új játékossal erõsítsem meg a keretet, elégedett vagyok azokkal, akik rendelkezésemre állnak" - kezdte Ferguson a Daily Starnak.

 

"Már hetek óta ezt mondom, de a média ezt másképp adja tovább - méghozzá úgy, hogy ezt, vagy azt a játékost fogom szerzõdtetni."

 

"Semmi ilyesmit nem mondtunk, csak a saját feladatainkkal foglalkozunk."

 

"Ennél a klubnál nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a fiatalok csapatba építésére, mint ahogy azt mindig is tettük. Ha megvan a képességük, és a temperamentumuk hozzá, akkor csak egyetlen dolgot tehetsz - játszatod õket." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!