Kölcsönlesen: De Laet gólt szerzett

A Manchester United kölcsönben lévõ belga védõje, Ritchie De Laet gólt szerzett egykori klubja ellen, amely után Norwich döntetlent játszott a Stoke Cityvel.


Ritchie De Laet egy rögzített szituációt követõen emelkedett a magasba, amely után Asmir Begovic hálójába fejelt, megszerezve ezzel a vezetést az újonc Kanárik számára, ám végül Kenwyne Jones góljával döntetlenre végzõdött a találkozó a Stoke ellen.

 

"Én csak próbáltam a labda felé mozgoni, ami egyszer csak elõttem termett, én meg beletettem a fejemet, és szerencsére bement" - mondta elsõ norwichi találatáról a Talksportnak.

 

 

Scott Wootton és Ryan Tunnicliffe emlékezetes napon van túl, ugyanis a Peterborough 7-1 arányban kiütötte az Ipswich Town együttesét a London Roadon.

 

Darren Ferguson együttese még hátrányba is került a mérkõzésen, ám köszönhetõen a védõ, Scott Wootton remek emberfogásának, Michael Choprát sikerült semlegesíteni. A fiatal középpályás, Tunnicliffe csereként állt be a kispadról a második félidõben, és egy kapufáig jutott.

 

Reece Brown elõször lépett pályára új klubjánál, a Doncaster Roversnél, amely az eddig százszázalékos Derby County ellen lépett pályára. A középpályán játszva õ se tudta megállítani a Kosokat, akik 3-0-ra nyertek.

 

Robbie Brady csak a szerencséjét okolhatja, hogy nem sikerült gólt szereznie remek lövésébõl a Hull City 1-0-s hazai veresége alkalmával, amit a Crystal Palace ellen szenvedtek el. Az ifjú ír játékos 64 perc után Nick Barmbyt váltotta, aki egyébként a United akadémiai csapatábal játszó Jack édesapja, amikor már hátrányban voltak az egykori Vörös Ördögök, James Chester öngóljának köszönhetõen.

 

Lelépte a Borussia Mönchengladback a tavalyelõtti német bajnok Wolfsburgot 4-1 arányban, amellyel az életre áltak a Bundesligában. Joshua King csereként beállva négy percnyi játéklehetõséget kapott debütálásán.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!