Redknapp szerzõdtette volna a triót

Harry Redknapp elárulta, a nyár folyamán megpróbálta megszerezni a végül a Unitedhez igazoló Ashley Youngot és Phil Jonest, illetve a Liverpoolt választó Stewart Downingot, azonban be kellett, hogy lássa, a Tottenham nem tud versenyre kelni a nagyokkal.


A mai nappal bezárólag elmondható, hogy a korábbi évekkel ellentétben a Tottenham Hotspur nagyon csendes idõszakot tudhat maga mögött az átigazolási piacon, csak a Chelsea próbálkozásainak visszaverésére kell mostanság koncentrálniuk, akik mindenáron szeretnék megszerezni Luka Modricot.

 

Ezzel ellentétben a Sarkantyúsok számos Bajnokok Ligája helyért hajtó bajnoki ellenfele alaposan megerõsödött a nyáron, hiszen például a tavaly még a tabellán mögöttük végzõ Liverpool szerzõdtette az Aston Villatól az angol válogatott Stewart Downingot.

 

A bajnoki címvédõ Manchester United, akik ellen éppen ma este játszik a Spurs, is sokat erõsödött például megszerezték Ashley Youngot szintén a Villától, és végül õket választott a Blackburn Rovers saját nevelése, Phil Jones is.

 

Redknapp azóta megerõsítette, hogy mindhárom játékos megszerzése iránt érdeklõdött, azonban a Tottenham nem tudta a White Hart Lanere csábítani õket, tekintve csekélyebb pénzügyi lehetõségeiket, amelyek leginkább a fizetések terén jelentenek hátrányt a tehetõségebb bajnoki riválisokkal szemben.

 

 

"Megpróbáltam szerzõdtetni Ashley Youngot és Phil Jonest, de amikor a United versenybe szállt értük, akkor már nagyon nehézzé vált tartani velük a lépést" - kezdte.

 

"Még három-négy évvel ezelõtt szerettem volna megszerezni Youngot, és azóta többször próbálkoztam. A tavaly az elsõ hat helyen végzett klubok közül mindegyik magának akarta Phil Jonest, de a fiú a Unitedet válaszotta, úgyhogy sok szerencsét kívánok neki."

 

"Young egy remek igazolás a United számára. Mi is szivesen láttuk volna."

 

"Mellette Stewart Downingot is leakartuk igazolni. De az ilyen helyzetek mindig nehezek. Leginkább a fizetésük miatt."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!