Jones megállta a helyét

Phil Jones, a Manchester United ifjú védõje úgy érzi, megállta a helyét a csapat 3-0-s Tottenham Hotspur elleni gyõzelme alkalmával.


Miután elismerte, hogy az Old Trafford atmoszférája hazai játékosként minden képzeletet felülmúlóan lenyûgözõbb, mint amire számított, a Blackburntõl a nyáron igazolt bekk remek párost alkotott Jonny Evansszel a védelem tengelyében, és gólt sem kapva hozták le a Spurs elleni rangadót.

 

"Sokat segített, hogy volt egy egész hetem felkészülni" - kezdte a tegnapi csapat legfiatalabb pályán lévõ játékosa a Sky Sports-nak.

 

"Elszomorító dolog, hogy Rio Ferdinand és Nemanja Vidic sérültek. Azt senki nem akarja, hogy a csapat legjobb játékosait kelljen nélkülözni, különösen már a szezon kezdetén, de tudtam, hogy meglesz a lehetõségem, hogy bizonyítsak, és a mai este folyamán elõrébb lépjek. Remélhetõelg sikerült megmutatnom a Fõnöknek, hogy mire vagyok képes."

 

 

Jones még mindig csak 19 éves, éppen ezért még szoknia kell a Unitednél tapasztalható életet, de elmondása szerint nagyon élvezte a játékot új csapattársaival.

 

"Lenyûgözõ" - tette hozzá.

 

"Hihetetlenek voltak a szurkolók. Tudtam, hogy körülbelül erre számíthatok. Nagyon izgultam, hogy elõttük játszhatok, és nagyon elégedett vagyok, hogy sikerült megszereznünk a három pontot."

 

"Szerintem a játék irama a legnagyobb különbség számomra. Nem akarok tiszteletlen lenni a Blackburnel szemben, mert élveztem az ott töltött idõszakomat, de ez az igazi sebesség, amiben most mi játszunk. A Fõnök és Rene Meulensteen egész héten arról beszélt, mennyi energia lakozik ebben a csapatban. Ezt sikerült is megmutatnunk, ami kifizetõdõ végül kifizetõdõ volt."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!