Carrington névjogait is áruba bocsáthatja a United

Az Old Trafford nevéhez soha nem nyúlnának hozzá, azonban a Manchester United megfelelõ áron hajlandó lenne megváltoztatni a híres-nevezetes carringtoni edzõközpont nevét.


Tegnap robbant a bomba, miszerint a Manchester United, a futball világában úttörõ módon 40 millió fontért négy éves szerzõdést kötött a DHL céggel, akik a csapat hivatalos edzõmezszponzorává léptek elõ, azonban a következõ áruba bocsájtott érték az edzõbázis névjogai lehetnek...

 

A DHL, a világ legnagyobb szállítmányozási vállalata négy évig évente 10 millió fontot fizet azért, hogy a Vörös Ördögök felnõtt, tartalék, és akadémiai csapatának edzõmezeinek hivatalos mezszponzora legyen. Ezzel egyedülálló módon õk az elsõ csapat a Premier Leagueben, akik pénzt kapnak ezért, és bár valószínûleg ezt követõen sokan követik majd példájukat, az így kapott pénz sok klub mérkõzésen viselt mezének szponzorációjáért kapott összegét is túlszárnyalja. Most azonban megint egy újdonság fûzõdhet a világ legnépszerûbb klubjának nevéhez, ugyanis kiajánlották az érdeklõdõknek a "carringtoni erõd" névszponzorációs jogait.

 

 

A klub edzõkomplexuma, amely hivatalos neve Trafford Training Centre, a futballvilág élvonalába tartozik 2000-es megnyitása óta. A fõépületet az akadémia centruma követte 2002-ben, a jövõ hónapban pedig megkezdõdik az új tudományos, és egészségügyi központ építése is. A következõ évtõl a 108 hektáros létesítménykomplexum értéke elfogja érni a 33.5 millió fontos értéket, és nincs kétség afelõl, hogy egy megfelelõ összegû ajánlatért a United hajlandó lenne egy szponzor nevét feltüntetni az edzõbázis bejáratánál.

 

A United már így is egyma majdnem 100 millió fontnyi kereskedelmi bevételre tesz szert, és miután a Glazer család a Szingapúri Értéktõzsdén való megjelenéssel kacérkodik télig bezárólag, a klub részvényeinek 25%-val, a klub fényes jövõ elõtt állhat, a pályán kívül is. Azt egyelõre nem lehet tudni, hogy Carrington lehetséges átnevezése milyen hatással lenne a United a felnõtt és a tartalék csapat régi edzõbázisára, a The Cliffre, amelyet manapság a klub ifjúsági együttesei használnak.

 

United-Latest.com


United Lates

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!