Fergie óvatos a Chelsea-vel kapcsolatban

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson ragaszkodik ahhoz, a Chelsea ebben a bajnokságban is nagy veszélyt jelent majd.


A Vörös Ördögök edzõje, Rene Meulensteen korábban arról nyilatkozott, szerinte a londoni kékek túl öregek már ahhoz, hogy bajnokságot nyerjenek. Ugyanakkor úgy tûnik, Sir Alex nem osztja az edzõ véleményét, hiszen szerinte a Chelsea ott lesz a bajnoki címért folyó versenyben.

"Óriási tapasztalattal rendelkezõ játékosaik v annak, mint Frank Lampard, Didier Drogba, Petr Cech, John Terry, Alex, Nicolas Anelka, Fernando Torres - fiatalok nincsenek a csapatukban" - mondta Ferguson az Inside Unitednek.

 


"De nem 36-37 évesek, mint Ryan Giggs. Lampard és Drogba 33, Anelka 32 éves. Nem különböznek Carrick, vagy Rio Ferdinand életkorától, akikre nem mondjuk mi azt, hogy halottak és el kellene temetni õket. Akkor a londoniakra miért mondanánk?"

"Veszélyesek õk még és arra számítunk, kihívást jelentenek majd nekünk."

Ferguson arról is beszélt, a Cheslea új menedzserérõl, Andre Villas-Boasról nem sokat tud még

"Még sok tanácsot kell kapnia másoktól és meg is fogja kapni. Nem sokat tudok róla egyelõre. Még fiatal és hatalmas lépés neki a portugál bajnokságból átjönni a Premier League-be, de ha adnak neki idõt és támogatást, bármi lehetséges."

 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!