Bármi lehetséges

Cristiano Ronaldótól sokat hallhattuk ezeket a szavakat évekkel korábban, most is hasonló értelme volt annak a nyilatkozatának, melyben angliai visszatérésének esélyérõl beszélt.


A portugál aranylabdás boldogan aláírna tíz éves szerzõdést is a Real Madridnál, de nem zárja ki annak lehetõségét, hogy visszatérjen a Premier League-be.

Ronaldo 2003-ban hagyta el a Sporting csapatát a Vörös Ördögök kedvéért, akiknél hat remek évet töltött, ám hamar világossá tette, álma a Real Madrid és 2009-ben valóra is válthatta álmát, ugyanis világrekordnak számító 80 millió font ellenében a spanyol királyi gárdához igazolt.

"Nem zárom be az ajtót a lehetõség elõtt, mert ismerem a bajnokságot, a játékosokat és a légkört is" - válaszolt Ronaldo a SkySports News azon felvetésére, visszatérne-e Angliába.

"Miért ne? Remélem egy nap így lesz, sosem lehet tudni. Nagyon szeretem a Manchestert, mint csapatot, de nem jelenthetem ki, hogy egyszer visszatérek, mert nagyon, nagyon boldog vagyok Madridban."

 


"Elmondtam párszor, ha a Madrid akarja, én 10 évnél tovább is aláírok akár a karrierem végéig, de senki nem ismerheti a jövõt. Nem hazodhatok, nem mondhatom, hogy itt maradok tíz évig és nem megyek vissza Manchesterbe. Ez nem lenne fair a részemrõl. Lássuk, milyen jövõt szánt nekem az Isten!"

Ronaldo elmondta, hiányzik neki az, hogy a Manchester Unitedben játszon és mindig tartja a kapcsolatot Sir Alex Fergusonnal.

"Elmondtam azt is párszor, az álmom az volt, hogy a Real Madridban játszak - ahogy a manchesteri szereplés is az volt. Számomra ezek a világ legjobb klubjai talán a Barcelona, Chelsea, Milan és Arsenal mellett."

"Nagyon boldog vagyok azért, amit Manchesterben tettem, nem felejtem el azt a hat évet. Sok barátom van ott. Sir Alex Ferguson a második apám - sokat segített a fejlõdésemben, ahogy most Mr. Mourinho is, õk nagyon tapasztalt menedzserek, akik oly sok mindent megnyertek már, számomra õk a legjobb edzõk."

"Jó emlékeim vannak Manchesterbõl és amikor néha megnézem a meccseiket, nagyon hiányzik az ottani játék, mert egy részemet Angliában hagytam. Amikor csak tehetem, beszélek Sir Alex Fergusonnal is."

"Fontos volt számomra, amikor ott játszottam, amikor ott éltem, ezért nagyon jó, hogy beszélhetek vele, mert soha nem felejtem el, mit is tett õ valójában értem."

A portugál csillag három bajnoki címet, egy FA kupát, két ligakupát, Bajnokok Ligáját és Klub VB-t is nyert a Vörös Ördögökkel, mégis elhagyta az Old Traffordot, amikor úgy érezte eljött a megfelelõ idõ erre.

"Mindennek van eleje és vége - amit a Manchesternél tettem, teljesen késznek éreztem, mert mindent megnyertem. De mindig az új kihívások érdekeltek. Manchesterõl átmenni Madridba nem a szerzõdésrõl szólt, hanem az új kihívásról, közelebb lehetek a családomhoz, más az idõjárás és a nyelv is."

"A legfontosabb ok, amiért átigazoltam, az a kihívás volt, mert érdekelt, mire vagyok képes nyomás alatt, de nagyon hiányzik a Premier League - számomra a spanyol ligával együtt ez a világ legjobb bajnoksága."

 


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!